REUTERS/Daniele Mascolo
REUTERS/Daniele Mascolo

Poznati suci za polufinale Kupa: Talijan na Poljudu, hrvatski talent u Kranjčevićevoj

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 01.04.24. | 14:13

Utakmice se igraju u srijedu u 16, odnosno 19 sati (Max Sport 1)

Iako se već neko vrijeme znalo tko će biti glavni arbitar na ogledu Hajduk - Dinamo u polufinalu Kupa, ovog ponedjeljka na službenim stranicama HNS-a službeno je potvrđeno da će glavnu riječ na Derbiju u Splitu (19 sati) imati Talijan Fabio Maresca.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Njegovi pomoćnici na Derbiju bit će Valerio Colarossi i Christian Rossi, četvrti sudac Alessandro Prontera, dok će u VAR sobi biti Daniele Paterna kome će pomagati Francesco Meraviglia. Kao i Maresca, svi ostali suci su, naravno, Talijani. Delegat utakmice je Darko Kolesarić (Osijek), kontrolor suđenja Ante Vučemilović (Višnjevac), a časnik za sigurnost Jurica Jurjević.

Tri sata prije početka utakmice u Splitu, na teren u Kranjčevićevoj istrčat će nogometaši Lokomotive i Rijeke, a iz svlačionice će ih povesti Patrik Kolarić iz Čakovca. Njegovi pomoćnici na utakmici bit će Ivan Starčević (Bjelovar) i Nikola Kečkiš (Virovitica), dok će četvrti sudac biti Igor Pajač (Sv Ivan Zelina). U VAR sobi bit će Osječanin Dario Bel, dok je AVAR Goran Pataki (Đakovo). Delegat utakmice je Ante Vučemilović (Osijek), kontrolor za suđenje Danijel Trampus (Osijek), a časnik za sigurnost Marko Svilić.

Obje utakmice bit će u izravnom prijenosu na Max Sportu 1.







Tagovi

Dario BelHrvatski nogometni kupSuciVAR suciPatrik KolarićFabio Maresca

Ostale Vijesti