Marko lukunic/PIXSELL
Marko lukunic/PIXSELL

Poznati suci za 3. kolo: Bebek i Pajač sude Hajduku, Strukan i Bel 'zvone' Dinamu

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 12.08.24. | 16:00

Još se odmaramo od drugog kola, a već moramo razmišljati o trećem

Poznati su suci trećeg kola HNL-a, odnosno susreta koji se igraju od 16. - 18. kolovoza ove godine.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dinamo i Šibenik otvaraju novo kolo domaćeg prvenstva u petak u 21 sat. Dok su Modri slavili u napetoj završnici protiv uvijek neugodnog Osijeka na Pampasu, na novom travnjaku svoga doma nadaju se dominantnijoj predstavi protiv novog-starog sudionika prvog razreda domaćeg nogometa. Prva sudačka trojka koja će također isprobati novi maksimirski travnjak bit će predvođena Osječaninom Dariom Belom, a uz njega će biti Marjan Tomas i Kristijan Novosel, a u VAR sobi su Duje Strukan i Hrvoje Radić.

Slaven Belupo će na Kušek Apašu dočekati Lokomotivu, a pravdu će na tom susretu dijeliti Patrik Kolarić, uz pomoć Luke Pajića i Dine Kneza, a Oliver Romić bit će četvrti sudac. Ivan Bebek i Goran Pataki bit će u VAR sobi na susretu koji će se igrati u subotu u 21 sat.

Vrijedni Bebek u istoj će funkciji biti si u nedjelju na utakmici Hajduka i Varaždina koja se igra u 18.50. Asistirat će mu Jerko Crnčić dok će na travnjaku 'crnčiti' Igor Pajač uz Luku Pušića, Vedrana Đuraka i četvrtog suca Matea Ercega.

Od 21 sat se istog dana igraju dva susreta. Gorici i Hajduku će pravdu dijeliti Mario Zebec uz Sanju Rođak Karšić i Željka Bučara, četvrtog suca Antu Čulinu i VAR suce Tihomira Pejina te Krunu Šarića.

Paralelni susret na Rujevici između Rijeke i Istre 1961 sudit će Toni Dadić, Ivan Mihalj i Anto Marić u društvu četvrtog suca Jakova Titlića, dok će u VAR sobi biti Fran Jović i Bojan Zobenica.









Tagovi

Igor PajačSuciVAR suciHNLHrvatska nogometna ligaHNS

Ostale Vijesti