Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL

Poznati su suci za 25. kolo, derbi na Opus Areni pripao je Igoru Pajaču

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 26.02.24. | 16:56

Određeni su suci za naredno kolo HNL-a

Određene su službene osobe za utakmice 25. kola hrvatskog nogometnog prvenstva koje se igraju od subote 2. ožujka do ponedjeljka 4. ožujka.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Krenimo redom:

Derbi kola u nedjelju od 17.30 sati igrat će se na Opus Areni, gdje Osijek dočekuje Dinamo. Za glavnog suca utakmice određen je Igor Pajač (Sv. Ivan Zelina). Pomagat će mu Ivan Mihalj i Vedran Đurak, a u VAR sobi sjedit će Duje Strukan i Alen Jakšić.

Kolo će u subotu otvoriti Slaven Belupo i Lokomotiva ogledom u Koprivnici koji počinje u 15 sati, a tamo će arbitrirati Patrik Kolarić iz Čakovca. Pomagat će mu Luka Pajić i Željko Bučar, dok će VAR-iti Ivan Bebek i Jerko Crnčić.

Drugi subotnji ogled starta u 17.10 na Poljudu na kojemu se sastaju Hajduk i Istra 1961. Glavni sudac će biti Zdenko Lovrić iz Đakova, a pomoćnici će biti Kruno Šarić i Ivan Starčević. Za VAR će biti zaduženi Dario Bel i Marjan Tomas.

U nedjelju igraju Rijeka i Varaždin od 15 sati, a tamo će glavni arbitar biti Ante Čulina iz Zagreba. Čulini će sa strane pomagati Dario Kolarević i Dejan Vuković, a VAR će biti u rukama Ivana Vučkovića i Bojana Zobenice.

Kolo će u ponedjeljak zatvoriti Rudeš i Gorica u Kranjčevićevoj (17 sati) gdje će glavni sudac biti Jakov Titlić. U ulozi pomoćnika će biti Hrvoje Radić i Ivan Janić, a u VAR sobi će biti Mario Zebec i Kristijan Novosel.




Tagovi

HNLIgor PajačGNK DinamoNK Hajduk SplitNK OsijekNK VaraždinIstra 1961HNK RijekaSlaven BelupoNK LokomotivaNK RudešHNK Gorica

Ostale Vijesti