Poznati osvajači dva Slavonska turnira, završnice u Dalmaciji, kreće i novi zagrebački turnir

Vrijeme Čitanja: 3min | uto. 02.07.24. | 13:00

Germania kup 2024 održat će se u listopadu 2024. u Zagrebu

Prošlu subotu kompletirani su deveti i deseti turnir koji se igraju pod pokroviteljstvom Germanije i služe kao kvalifikacijski turniri za premijerni Germania kup koji će se u listopadu ove godine održati na još uvijek tajnoj lokaciji u Zagrebu.

Sve o Germania kupu 2024 pronađite OVDJE.

U subotu je održan posljednji dan velikog osječkog turnira Tri kornera penal koji je počeo još tamo 'debelo' prije početka Eura, 3. lipnja. Na 21. izdanju legendarnog turnira u organizaciji Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata koji je kroz svoju dugu povijest stekao titulu jednog od najpopularnijih malonogometnih turnira u Slavoniji i Baranji, sudjelovalo je ukupno 57 momčadi, od najmlađih limača pa sve do seniora.

Specifičnost turnira je, sukladno njegovom imenu, da nakon tri kornera pucate penal, a u takvim uvjetima najbolje se snašla malonogometna momčad Ninetech koja je u finalu svladala momčad Saponiju s 1-0. Treće mjesto pripalo je momčadi Jug 2 koja je nakon boljeg raspucavanja sedmeraca nadjačala CB Shooko, a veteranski turnir osvojila je Auto kuša Lux DGO koja je s 2-1 bila bolja od AB Skripte.

"Nakon što su se slegli dojmovi od subotnjeg finalnog dana, predstavljamo vam veliku galeriju i najbolje pojedince ovogodišnjeg turnira. Od srca zahvaljujemo svima koji su pomogli u organizaciji, našim vjernim sponzorima koji su sve to omogućili te Vedranu Jugoviću, Domagoju Bukviću, Andreju Pandureviću i Tihomiru Florijančiću što su uveličali podjelu nagrada. Još jednom hvala svima i vidimo se dogodine!", napisali su organizatori na svojoj Facebook stranici, a cjelokupnu fotogaleriju možete pronaći OVDJE.

Nešto južnije, u Đakovu, prošli vikend završen je premijerni turnir 'Sitni vez' u organizaciji HNK Đakovo Croatia. Turnir se igrao po futsal pravilima, a gledatelji su mogli uživati u zanimljivim utakmicama i majstorijama slavonskih futsalskih i malonogometnih majstora. Prvi đakovački Sitni vez osvojila je momčad Pizzerija Best iz Donjih Andrijevaca koja je u finalu s uvjerljivih 7-3 svladala Santos. Treće mjesto osvojila je momčad Express Plus Grube koja je bila bolja od Znausa s 4-2.

"Iako se očekivao uzbudljiv i izjednačen finalni dvoboj između Sambe i Pizzerije Best to se nije dogodilo. Problem više turnira koji se odigravaju u isto vrijeme skupo je stajao Santosovu momčad koja se kompletirala tek u drugom poluvremenu, ali je zaostatak nakon prvoga dijela bio nenadoknadiv", napisali su organizatori na svojem Facebooku.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je "pizza majstor" Karlo Morovičanin, najbolji vratar bio je Luka Omrčanin, također iz Besta, dok je najbolji strijelac Moises iz Sambe s pet postignutih pogodaka.

"Organizacija ovoga turnira uistinu je bila zahtjevna da bi to izgledalo kako je na kraju izgledalo. Vodilo se računa o svakom detalju, montažnim tribinama, ugodnom ambijentom, peharima, medaljama, ali i bogatim financijskim nagradama. Za to su najzaslužniji brojni sponzori, ali i volonteri koji su svakodnevno odrađivali ogroman posao i zato svima velika hvala! Svima nagrađenima, najboljem igraču, strijelcu, vrataru, a u konačnici i pobjednicima turnira Sitni vez 2024. još jednom najiskrenije čestitke i ujedno najavljujemo drugi turnir Sitni vez 2025. koji će se održati dogodine na istom ovom mjestu. Hvala svima!", objavili su za kraj organizatori.

Ovog vikenda očekuju nas završnice turnira u Zadru (Bili Brig), Splitu (Brda), a u tijeku su i turniri u Podsrtani, Cisti Velikoj, Drenovcima, Vrapču, Galovcu, Cerni te Vinkovcima (Orion Cup).

Popis svih turnira i njegove osvajače možete pronaći OVDJE.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Germania kupGermania kup 2024mali nogometmalonogometni turnir

Ostale Vijesti