Povremeni engleski reprezentativac na korak je od potpisa za Aston Villu

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 07.01.20. | 11:59

Veliku ulogu u transferu je odigrao John Terry, a u klubu provesti narednih šest mjeseci.

Član šampionske generacije Leicestera, što je ujedno i ponajveća senzacija u svijetu nogometa u ovom tisućljeću, priključio se Bluesima u ljeto 2017. godine za velikih 37,9 milijuna eura, ali se taj potez nije pokazao baš najboljim, kako za klub, tako ni za igrača.

Jesenski dio sezone proveo je na posudbi u Burnleyju, ali se nikako nije mogao izboriti za mjesto u početnom sastavu momčadi koja svoje domaće utakmice igra na Turf Mooru pa ga je Lampard odlučio vratiti u London samo kako bi ga mogli proslijediti na novu posudbu u neki klub gdje bi trebao imati veću minutažu.

Drinkawater je tipični „box to box“ veznjak, a prošao je omaldinsku školu kultnog Macnchester Uniteda čiji je član bio sve do siječnja 2012. kada ga je, za smiješnih 900 tisuća eura, otkupio već spomenuti Leicester.

Za reprezentaciju je skupio tri nastupa. Svi ti nastupi bili su u prijateljskim utakmicama (Australija, Turska i Nizozemska), a iako je u nekoliko navrata bio pozivan, nije dobio prilike braniti boje Tri Lava u natjecateljskim utakmicama.

Dailymail javlja kako je požrtvovni veznjak trenutno na liječničkim pregledima, a njegov uskoro novi poslodavac spreman je do kraja sezone u potpunosti preuzeti na sebe igračevu plaću koja u ovom trenutku iznosi 110 tisuća funti tjedno. 

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Danny DrinkwatertransferiZimski prijelazni rok

Ostale Vijesti