Armin Durgut/PIXSELL
Armin Durgut/PIXSELL

Povezivalo ga se s Osijekom, a potpisuje za drugi klub

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 12.07.21. | 12:10

Nekadašnji mladi hrvatski reprezentativac nastavlja karijeru na Cipru

Krajem lipnja bivši mladi reprezentativac Hrvatske, 28-godišnji Hrvoje Miličević postao je slobodan igrač istekom ugovora sa Sarajevom. Ovog stopera povezivalo se prošle zime s Osijekom, ali do transfera nije došlo.

Nova stanica u karijeri stasitog stopera bit će Cipar, točnije AEK Laranca koji je potvrdio da je postignut dogovor s Miličevićem. Na Cipar bi trebao doputovati uskoro i obaviti liječničke preglede te potpisati ugovor s ciparskim klubom.

U Sarajevu je proveo godinu i pol dana, a karijeru je počeo u mostarskom Zrinjskom. Za Plemiće je nastupao četiri godine na seniorskoj razini dok 2014. godine nije zamijenio BiH za Italiju kada je prešao u Pescaru. Iz kluba za koji je igrao njegov sugrađanin Blaž Slišković uslijedile su posudbe u Teramo i L'Aquilu, a 2018. i transfer u kazahstanski Aktobe gdje je proveo dvije godine do povratka u BiH.

U bordo dresu kluba s Koševa bio je standardan te je samo prošle sezone u tamošnjem prvenstvu odigrao 26 utakmica. Za hrvatsku U21 reprezentaciju debitirao je 2013. godine u izborničkom mandatu Nike Kovača, a u pet nastupa uglavnom je igrao na poziciji veznjaka.


Tagovi

FK SarajevoCiparciparska nogometna ligaAEK Larnaca

Ostale Vijesti