Potres u Dinamu: Smijenjen Petev!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 13.07.17. | 08:01

Ivajlo Petev više nije trener Dinama.

Bugarski stručnjak Ivajlo Petev smijenjen je s pozicije trenera Dinama, potvrdili su iz Maksimira. Neočekivana vijest, samo dva dana prije početka nove sezone 1. HNL, proširila se nakon večernjeg treninga 'Modrih', a jutros je stigla i službena potvrda. 

"GNK Dinamo i gospodin Ivajlo Petev sporazumno su dogovorili raskid suradnje. Od četvrtka, 13. srpnja gospodin Petev više nije glavni trener Dinama. Ovim putem mu se zahvaljujemo na suradnji", objavio je Dinamo na svojim službenim stranicama.

Večernji list prenosi kako je poslije sinoćnjeg treninga, Bugarin dobio poziv od direktora i prve ruke Zdravka MamićaTomislava Svetine, koji mu je obznanio odluku kako više nije trener Dinama.

Bugarin je vodio 'Modre' u 35 službenih utakmica otkako je u listopadu prošle godine naslijedio Zlatka Kranjčara. Zamjera mu se što je izgubio naslov u prvenstvu i Kupu prošle sezone, slabo odrađene pripreme u Sloveniji za ovu sezonu i neslaganje sa svlačionicom. Poznato je naime, kako nije u najboljim odnosima sa Sammirom, Ćorićem, Fernandesom...

U veljači ove godine je produljio suradnju s maksimirskim klubom do 2020. godine, a godišnja mu je plaća 250.000 eura.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Dinamo ZagrebIvajlo Petev

Ostale Vijesti