Facebook NK Varaždin
Facebook NK Varaždin

Postonjski na treningu Varaždina: “Ne brinite se dečki, dolazim i na tekmu u subotu”

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 17.08.22. | 14:07

Kapetan NK Varaždin nada se da će zaigrati u drugom dijelu ove sezone

Momčad Varaždina je nakon slobodnog ponedjeljka nastavila s treninzima te pripremama za subotnji ogled protiv Šibenika (18.30). Na treningu se pojavio i kapetan Igor Postonjski, objavio je varaždinski klub na svojoj društvenoj mreži.

Podsjećamo, Postonjski je doživio tešku ozljedu na prvenstvenoj utakmici u nedjelju protiv Osijeka, slomio je tibiju i fibula, odmah je operiran, a već drugi dan je veselo davao intervjue, poručivao da Miji Caktašu ništa ne zamjera te zahvaljivao znanima i neznanima na porukama podrške.

Postonjski se kako saznajemo vratio doma u Varaždin, provodi rehabilitaciju, lagano opterećuje nogu prema savjetima liječnika specijalista i fiziterapeuta, trenurno još uzima lijekove za bolove, no hoda uz pomoć štake i obećao je dečkima da će dolaziti na svaku domaću utakmicu, počevši od subote. Poručio je svima da se nada da će još zaigrati prije kraja ove sezone.

Nema sumnje da bolju podršku uoči nastavka prvenstva u kojem će vjerojatno do samog kraja biti bez svoga kapetana nisu mogli dobiti. Veliki čovjek i sportaš Igor Postonjski, koji još nije rekao svoju posljednju riječ u nogometu! (nl)

HNL, 6. kolo

Petak, 19. kolovoza

Slaven Belupo – Gorica, 20.00

Subota, 20. kolovoza

Varaždin – Šibenik, 18.30

Dinamo – Osijek, 21.05

Nedjelja, 21. kolovoza

Istra 1961 – Rijeka, 18.55

Hajduk – Lokomotiva 21.05

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

Igor PostonjskiNK VaraždinNK Šibenik

Ostale Vijesti