REUTERS/Daniele Mascolo
REUTERS/Daniele Mascolo

Posrnuli njemački velikan dovodi Antu Rebića!?

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 25.08.24. | 12:00

Bivši Vatreni i dalje je bez kluba

Svega dan ili dva nakon što je postalo poznato kako je Ivan Perišić svoje odigrao u dresu Hajduka te da će uskoro i službeno postati bivši igrač Bijelih, u medijima se pojavila priča, odnosno više špekulacija, kako bi Splićani mogli krenuti po Antu Rebića kao svojevrsnu zamjenu za hrvatskog reprezentativca koji je praktički preko noći prošao put 'od heroja do izdajnika'.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Rebić nikada nije zaigrao za Hajduk, već je svoj nogometi put ispočetka gradio u RNK Splitu iz kojeg je prije 11 godina i otišao u inozemstvo. Danas, s 30 na leđima, Ante je slobodan igrač. Posljednji angažman imao je u Besiktasu, ali tamo stvari jednostavno nisu kliknule pa tako sada u privatnom angažmanu trenira i traži novog poslodavca.

Iako se moglo čuti da će u Saudijsku Arabiju te da je blizu povratka u Serie A, izgleda kako je u ovom trenutku najbliži njegovom potpisu Schalke 04, posrnuli njemački velikan koji je pretprošle sezone ispao iz Bundeslige u Bundesligu 2, ali se još uvijek nisu uspjeli presložiti i momčad učiniti dovoljno konkurentnom da izbori najviši rang natjecanja.

U slučaju da se potpis dogodi, Rebić će postati uvjerljivo prvo ime kluba, a podsjetimo kako su prije njega čak osmorica Hrvata bili Rudari, s tim da je najveći trag u klubu ostavio Ivan Rakitić.

Schalke 04 je čak sedam puta bio prvak Njemačke, mogu se pohvaliti i s pet DFB-Pokala, ali katastrofalna klupska politika i pogrešne odluke u posljednjih nekoliko godina doveli su ih do toga da trenutno ne konkuriraju ni za gornji dom Bundeslige 2, a kamo li nešto više.

No, tko zna, ako Ante potpiše te se vrati u Njemačku gdje je nekoć igrao vrlo kvalitetno, možda se sve u klubu preokrene… (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ante RebićSchalke2. Bundesliga

Ostale Vijesti