Portugalac šokirao izjavom o novom pojačanju: On nije bio moj izbor

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 11.09.15. | 15:16

„On nije bio moj izbor“, otkrio je menadžer Chelseaja, Jose Mourinho, komentirajući novo pojačanje koje je stiglo u završnici ovoljetnog prijelaznog roka - Papyju Djilobodjiju.

Aktualni engleski prvak je u posljednjim satima prijelaznog roka zaključio posao s dvojicom igrača - Papy Djilobodji je stigao iz Nantesa za odštetu od 3,5 milijuna eura, a Michael Hector iz Readinga za 5,4 milijuna eura, u koji je odmah vraćen na posudbu.

Mourinho je na današnjoj konferenciji za medije izjavio kako je zapravo malo toga znao o Djilobodjiju prije njegovog dolaska, navodeći kako mu je netko kome vjeruje rekao da bi senegalski branič bio dobar izbor za njegovu momčad jer je sjajan timski igrač.

Portugalac je također otkrio kako se radi o istoj osobi koja je za Kurta Zouma rekla da će biti odlična investicija za 'Bluese'.

On nije bio moj izbor. Bio je to izbor osobe kojoj u potpunosti vjerujem“, rekao je Mourinho, dodajući:

Ne poznajem svakog igrača. Posao mi ne dozvoljava da putujem niti da provodim sate i sate gledajući igrače. Tako da u nekom trenutku na tržištu i u određenim okolnostima morate vjerovati ljudima s kojima surađujete“.

(Foto: chelseafc.com)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

ChelseaJose MourinhoPapy DjilobodjiMichael Hector

Ostale Vijesti