Futsal Dinamo
Futsal Dinamo

Polufinale se seli u Zagreb, Pavlić najavljuje: „Odlučivat će nijanse, nadam se da će presuditi puna Dvojka“

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 25.04.24. | 09:55

Oba polufinalna para izjednačena su nakon prve dvije utakmice

Prvenstvo Hrvatske u futsalu ušlo je u svoju završnu fazu. U petak i nedjelju odigrat će se treće i četvrte utakmice polufinala, a rezultat nakon prve dvije je 1-1 u pobjedama kod oba polufinalna para. Square je u prvoj utakmici u Dubrovniku svladao Olmissum s 4-3, a Omišani su u drugoj uzvratili s 3-2. Stanoinvest Futsal Pula svladala je Futsal Dinamo u prvoj utakmici u Puli s 3-2, a Futsal Dinamo uzvratio je u drugoj s 2-1.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Polufinalna serija sada seli u Omiš i Zagreb koji na domaćem terenu imaju priliku izboriti finale. U slučaju neriješenog rezultata i nakon nedjelje, majstorice se igraju u Dubrovniku i Puli.

Futsal Dinamo i Futsal Pula susreli su se već pet puta ove sezone. Dvije utakmice redovnog dijela prvenstva završile su neriješeno, Futsal Pula je u polufinalu Kupa u Dubrovniku slavila nakon boljeg raspucavanja šesteraca, a u prvoj utakmici polufinala nakon produžetaka. Jedini međusobni dvoboj u kojem je pobjednik bio poznat nakon prvih 40 minuta utakmice odigrao se prošle nedjelje u Puli. Futsal Dinamo je slavio s 2-1 i dobio priliku s dvije pobjede na domaćem parketu izboriti finale prvenstva.

„Očekuju nas dvije teške utakmice protiv momčadi koja ima priličnu širinu i fizički je vrhunski spremna. Odlučivat će nijanse, što se potvrdilo u pet prethodnih međusobnih utakmica sezone. No, vjerujem da ćemo utakmice prelomiti u svoju korist, uz naše navijače i punu Dvojku. Očekuje nas pravi spektakl“, rekao je kapetan Futsal Dinama Ivan Pavlić.

Ulaznice za obje utakmice prodaju se jako dobro, a moguće ih je nabaviti putem online platforme CoreEvent ili u BBB Fan Shopu u Ilici 37.

Petak, 26. travnja

Olmissum – Square, 19:00

Futsal Dinamo – Stanoinvest Futsal Pula, 20:15

Nedjelja, 28. travnja

Olmissum – Square, 18:00

Futsal Dinamo – Futsal Pula, 19:00

(G)


Tagovi

Futsal DinamoMNK Futsal Dinamo1. HMNLIvan Pavlić

Ostale Vijesti