REUTERS/Fabrizio Bensch
REUTERS/Fabrizio Bensch

Poljak Szczesny iz mirovine u Barcelonu: „Bilo bi nepoštovanje da ne razmotrim situaciju“

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 26.09.24. | 16:09

Barcelona ima četiri boda prednosti na vrhu LaLige sa savršenim učinkom od sedam pobjeda iz sedam utakmica

Poljski vratar Wojciech Szczesny (34) spreman je izaći iz mirovine kako bi pomogao Barceloni čiji će prvi vratar Marc-Andre ter Stegen zbog ozljede propustiti cijelu sezonu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Njemački reprezentativac Ter Stegen podvrgnut je operaciji nakon što je mu je pukla tetiva patele u desnom koljenu tijekom 5-1 pobjede nad Villarrealom tijekom vikenda. Očekuje se da će Szczesny, prema medijskim izvješćima, uskoro stići u Barcelonu na liječnički pregled prije potpisivanja kratkoročnog ugovora.

"Imam puno poštovanja prema Barcinoj povijesti, to je jedan od najboljih klubova na svijetu", rekao je Szczesny za španjolsku novinsku kuću Sport u četvrtak.

"Razumijem tešku situaciju koja je nastala za njih nakon ozljede Marc-Andrea Ter Stegena i mislim da bi bilo nepoštovanje od mene da ne razmotrim ovu opciju."

Barcin trener Hansi Flick rekao je u srijedu da je njihov 25-godišnji rezervni vratar Inaki Pena potencijalna zamjena za Ter Stegena, ali im također treba više iskustva.

"Inaki ima 25 godina, ali i ostali vratari su jako mladi. Trebamo više iskustva i zato razgovaramo o tome. Razgovarali smo o tome i raspravljali, a morat ćemo odlučiti", rekao je Flick novinarima nakon Pobjeda Barce nad Getafeom.

Szczesny, koji se pridružio Juventusu 2017., najavio je povlačenje u kolovozu nakon što je raskinuo ugovor s klubom iz Serie A s kojim je imao još jednu godinu ugovora.Szczesny se umirovio s više od 250 utakmica za Poljsku i nakon što je pomogao Juveu da osvoji tri naslova prvaka i tri talijanska kupa.

Barcelona ima četiri boda prednosti na vrhu LaLige sa savršenim učinkom od sedam pobjeda iz sedam utakmica. 




Tagovi

Wojciech SzczesnyBarcelonaMarc-Andre Ter Stegenozljeda

Ostale Vijesti