REUTERS/Lee Smith
REUTERS/Lee Smith

Pokušaj drugi, akcija izvršena: Bayern doveo Portugalca za 51 milijun eura

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 11.07.24. | 10:29

Nepunih godinu dana nakon što mu je propao transfer u redove njemačkog velikana, Joao Palhinha ipak je postao član Bayerna

Bayern je na svojim službenim klupskim društvenim mrežama i web stranici potvrdio dovršetak velikog transfera. Novi igrač Bavaraca postao je Portugala Joao Palhinha, a njemački doprvak je za 29-godišnjeg veznjaka iskrcao čak 51 milijun eura odštete, koliko će sjesti na račun Fulhama.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Time je konačno okončana transfer saga koja je trajala od prošlog ljeta, odnosno zadnjeg dana prijelaznog roka 1. rujna 2023. Tada je već Palhinha bio pred transferom u Bayern, čak je u Münchenu odradio liječničke preglede i službeno fotografiranje, ali nakon toga odgovora iz Fulhama nije bilo. Sve se dogodilo u 17.50, deset minuta prije kraja prijelaznog roka u Njemačkoj. Bayern je tada čekao potvrdu Fulhama iz Londona, no ona nije stigla uz opravdanje da Fulham više ne stigne dovesti zamjenu, pa se Palhinha vratio u Englesku i odradio još jednu sezonu na Craven Cottageu.

Prošlogodišnja nepravda ispravljena je danas prijepodne, kada je Joao Palhinha odradio novu rundu liječničkih pregleda i potpisao ugovor do lipnja 2028. godine.

Palhinha je posljednje dvije sezone proveo u Fulhamu te upisao 33 nastupa i pritom postigao četiri pogotka i upisao jednu asistenciju. Prije toga igrao je još za Bragu, Belenenses i Sporting, iz kojeg ga je Fulham doveo za 51 milijun eura. (G)


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

BundesligaBayernJoao Pahlinhanogometni transferitransfertransfer blogtransferitransferi uživo

Ostale Vijesti