Juan Carlos Rojas/DPA
Juan Carlos Rojas/DPA

Pojavio se novi klub koji bi htio Danija Olma, sportski direktor RB Leipziga poručio: „Šansa za to je nula posto“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 24.07.24. | 18:00

A navodno su bili spremni platiti odštetu od 100 milijuna eura.

Iako će se ovaj ljetni prijelazni rok primarno pamtiti po potpisu Kyliana Mbappea za Real Madrid, zasad su najveće odštete plaćene za Lenyja Yora koji je za 62 milijuna eura prešao iz Lillea u Manchester United te Amadoua Onane kojeg je Aston Villa dovela za nevjerojatnih 59 milijuna eura iz Evertona. Od transfera većih od 50 milijuna eura tu su još Michael Olise koji je preselio iz Crystal Palacea u Bayern (53 milijuna eura), Douglas Luiz koji je Villu zamijenio Juventusom (51.5 milijuna eura) te João Palhinha koji je za pola milijuna eura manje od Luiza prešao iz Fulhama u Bayern.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Iako su svi ti transferi prave nogometne 'bombe', najsnažnije bi mogao odjeknuti potencijalni transfer Danija Olma. Njega već neko vrijeme žele najveći klubovi svijeta, od Cityja i Chelseaja pa sve do Barcelone i Atletica, s tim da spomenuta dva španjolska kluba u ovom trenutku djeluju kao da su najozbiljniji u svojem naumu da Danija dovedu u svoje redove. No, sada se u igru ubacio, odnosno pokušao ubaciti, još jedan klub, a to je Al Nassr. Saudijci su navodno, pišu njihovi mediji, bili spremni na bankovni račun RB Leipziga prebaciti čak 100 milijuna eura, ali prilično je jasno da od tri strane uključene u transfer (dva kluba i igrač) je samo Al Nassr taj koji bi bio spreman napraviti neke daljnje korake prema realizaciji istog.

Olmo, naravno, nije zainteresiran za odlazak u Saudijsku Arabiju u svojim najboljim igračkim godinama, ali isto tako nije ni njemačka momčad spremna prodati svojeg najboljeg igrača Al Nassru.

„Šansa da se to dogodi je nula posto. Olmo neće ići u Saudijsku Arabiju”, rekao je sportski direktor RB Leipziga, Rouven Schröder.

Dakle, što se tiče 'Olmo-bombe', na njenu detonaciju će se još malo pričekati. No, sasvim je jasno, eksplozija se sigurno neće dogoditi u Aziji ili bilo gdje izvan europskog kontinenta, kakva god ponuda bila... (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Dani OlmoRB LeipzigAl NassrLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti