Zvonimir Barišin/PIXSELL
Zvonimir Barišin/PIXSELL

Pogled u budućnost: Kome prijeti neigranje Jadranskog derbija?

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 15.09.24. | 08:01

Rijeka i Hajduk su trenutno na vrhu HNL-a, očekuje se da će tako i ostati nakon njihovih dvoboja sa Šibenikom, odnosno Goricom idućeg vikenda, no neki će se igrači morati pripaziti da ne propuste veliku utakmicu na Rujevici 29. rujna

Hajduk je napravio veliki posao pobjedom u Derbiju nad Dinamom izbivši na prvo mjesto na kojemu ga je potom sustigla, odnosno prestigla Rijeka trijumfom nad Goricom u gostima.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

No, uskoro je Jadranski derbi na Rujevici, utakmica koja se s velikim nestrpljenjem očekuje, ali prije toga oba sastava u prvenstvu imaju domaće dvoboje koje moraju odraditi kako bi u veliki susret ušli poravnati, ispred Dinama.

Rijeka će igrati protiv Šibenika, dok Hajduk nakon susreta u Kupu kod Bilogore '91 ima Goricu na Poljudu.

Splićani u Grubišnom Polju neće moći računati na Ismaëla Dialla, koji ima crveni karton iz Derbija, dok Rokas Pukštas mora propustiti Goricu jer je nakupio tri opomene.

Što se Rijeke tiče, protiv Šibenčana će se morati pripaziti stoper Ante Majstorović i veznjak Dejan Petrovič koji imaju dva žuta kartona.

Kod Hajduka su u opasnosti standardni član udarne postave Ivan Rakitić, ali i Zvonimir Šarlija koji se oporavio od ozljede, mogao bi participirati u Kupu, a ovisno o tom dvoboju, možda i protiv Gorice. (dku)



Tagovi

Jadranski derbiHNK RijekaHajdukAnte MajstorovićDejan PetrovičIvan RakitićZvonimir ŠarlijaHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti