Foto: Slaven Belupo Official
Foto: Slaven Belupo Official

Podravske štuke u deliriju, Farmaceuti doveli dva sjajna igrača!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 23.08.24. | 16:13

S jednim su potpisali do kraja sezone, dok je drugi došao na posudbu iz DAC-a.

Na službenim stranicama ovog petka objavljena su dva sjajna ulazna transfera! Klub je prvo potvrdio kako su jednogodišnji ugovor potpisali s Alenom Grgićem koji je posljednji angažman imao u Rijeci, a dres Slavena nekoć je nosio kao posuđeni igrač Osijeka, da bi onda nekoliko sati kasnije osvanula objava i kako se u svoj matični klub vratio Ivan Dolček koji je u klub stigao na posudbu iz slovačkog DAC-a.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Zanimljivo, i Grgić i Dolćek su dva iznimno polivalentna igrača, a kako Grgić može pokriti sve pozicije uz desnu stranu terena, tako Dolček može pokriti sve pozicije uz lijevu stranu. Isto tako, obojica su u svojoj karijeri znali igrati i kao istureni napadači, stoga je trener Radeljić s njima dvojicom dobio podosta novih opcija s kojima će Farmaceute pokušati učiniti boljima nego prošle sezone.

„Presretan sam se vratio kući, ovo je moj klub! Imam velika očekivanja i želja mi je da klub vratimo na pobjedničke staze. Svakako je cilj da ova sezona bude uspješna, kako za mene tako i za klub”, rekao je Dolček za službenu stranicu Slavena, dok je Alen Grgić poručio sljedeće:

„Vratio sam se u Koprivnicu, uz koju me vežu lijepe uspomene. Dolazim u dobar klub, odličnu ekipu koja može puno, a pozicija na tablici trenutno ne pokazuje realnu kvalitetu ove momčadi. Nadam se da će moj dolazak biti pomoć, ja ću dati sve od sebe kako bi ispunili svoja očekivanja , ali publike.”

Inače, Radeljić je najavio kako u klubu rade na još jednom pojačanju, ali njegovu poziciju nije htio otkriti…



Tagovi

Alen GrgićIvan DolčekSlaven BelupoHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti