Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Cagalj/PIXSELL

Podigao je posljednji trofej prvaka s Hajdukom, a sad je šef škole kluba poznatog po brojnim talentima

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 04.01.22. | 13:12

Njihovu školu nogometa prošli su brojni talentirani igrači koji su stizali do prve momčadi Hajduka

Posljednje titule prvaka Hajduk je podizao 2004. i 2005., a u njihovom osvajanju sudjelovao je i Hrvoje Vejić. Poznati stoper bio je i kapetan Bilih, a za Vatrene je upisao pet nastupa. Nakon igračke karijere krenuo je sa školovanjem u trenerskom poslu, a posljednji angažman je imao kao pomoćni trener u nekadašnjem prvoligašu RNK Splitu.

Vejić sad ima novi posao, a radit će kao šef škole Adriatica. Kluba iz kojeg je posljednjih godina izašao niz talentiranih igrača koji su stigli i do prve momčadi Hajduka. Adriatic je osnovao Franko Bogdan, trener poznat po radu s mladim igračima, a posljednjih godina s njim su radili igrači poput Marka Livaje, Nikole Vlašića, Domagoja Bradarića, Darka Nejašmića, Ante Roguljića,…

Klub na proljeće ima velike ambicije i cilj im je ove zime bio pojačati struku s nekim tko ima iza sebe veliko iskustvo. Veić je bio prva želja, s obzirom da je je ostavio jako dobar dojam prije četiri godine, kada se kratko bio uključio u rad kluba. Bivši Hajdukov prvotimac ujedno preuzima i individualni rad s najtalentiranijim mladim obrambenim igračima Adriatica, piše Dalmatinski portal.

„Sretni smo i zadovoljni što u nastavak sezone krećemo jači za šefa škole koji iza sebe ima toliko bogato nogometno iskustvo. Posebnu pažnju skrećemo i na individualan rad s obrambenim igračima, cilj nam je da mladi talenti napreduju koliko god je to moguće. Uglavnom - dobrodošao, Hrvoje, nekad si bio lider na terenu, a sada očekujemo da nas povedeš do još boljeg rada i rezultata. Veselimo se što zajedno krećemo u proljetni dio sezone!“, poručili su iz kluba na službenim stranicama na društvenim mrežama.


Tagovi

Hrvoje VejićAdriatic

Ostale Vijesti