Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Pod Bjelicom je upisao tek dvije minute, a sada je službeno postao najvrjedniji igrač Hrvatskog Dragovoljca

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 13.07.21. | 10:41

Povratak na stadion Stjepan Spajić

Martin Sekulić je novi-stari igrač Hrvatskog Dragovoljca. Mladi napadač (22) s povratnicima u 1.HNL potpisao je na dvije godine, do ljeta 2023., a za službene je stranice kluba kazao kako jedva čeka početak prvenstva.

“Ovo je jedna nova momčad. Jedva čekamo početak prvenstva. Za dva tjedna nas čeka prvo kolo HNL-a, ogled protiv Istre. Dat ćemo sve od sebe i pobijediti. Ekipa me od prvog dana odlično prihvatila. Ozračje u momčadi nikada nije bilo bolje. Atmosfera je odlična! Puno je onih koji su nas već otpisali, misle da nismo za 1.HNL. Međutim, mi ćemo se boriti i zasigurno ćemo biti jedna ozbiljna momčad”, izjavio je dečko iz Zagreba.

Sekulić je karijeru započeo u HAŠK-u, jednu je sezonu proveo u mlađim uzrastima Hajduka, da bi u ljeto 2018. po prvi puta prešao u redove Dragovoljca. Početkom 2019., odlazi u Ravnice, godinu dana kasnije u Kustošiju, a proteklih je godinu dana nosio dres druge momčadi Osijeka.

Ondje je u 30 nastupa postigao devet zgoditaka i dodao pet asistencija, a pod Bjelicom je u 1.HNL za seniore upisao dvije minute protiv Istre. Po dolasku na Gradski vrt prema Transfermarktu nije imao tržišnu vrijednost, a danas je s 500 tisuća eura najvrjedniji igrač Dragovoljca.

Borba za minutažu u napadačkoj ligi na Sigetu bi mogla biti žestoka, jer Sekulić je ukupno osmi ofenzivac u trenutnom kadru zagrebačke momčadi. Ovdje su redom još Seth Amoateng, Filip Jazvić, Karlo Perić, Ivan Stjepanović, Jhon Fredy Miranda, Dženan Mucić te Ivan Skansi.



Tagovi

Hrvatski dragovoljacOsijek II

Ostale Vijesti