Ivana Ivanovic/PIXSELL
Ivana Ivanovic/PIXSELL

Pobjeda Olmissuma, poraz Futsal Dinama u Ligi prvaka

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 23.10.24. | 22:45

Jedini pogodak hrvatskog prvaka bio je autogol Mateusa Maije. Za španjolsku momčad po dva gola su dali Marcelo, Piqueras Dolera, Bruno Gomes i Petreca

Hrvatski futsalski prvak Futsal Dinamo i doprvak omiški Olmissum odigrali su prve utakmice u svojim skupinama Glavne runde Lige prvaka.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Futsal Dinamo igra u skupini kojoj je domaćina Palma de Mallorca, a u ogledu prvog kola domaćin Palma Futsal, aktualni europski prvak, s uvjerljivih je 9-1 svladao zagrebačku momčad.

Jedini pogodak hrvatskog prvaka bio je autogol Mateusa Maije. Za španjolsku momčad po dva gola su dali Marcelo, Piqueras Dolera, Bruno Gomes i Petreca.

U drugom susretu ove skupine rumunjski United Galati je svladao slovenski Dobovec s 3-1. Futsal Dinamo u četvrtak igra susret drugog kola. Suparnik je Dobovec, a ogled počinje u 16.30 sati.

Olmissum igra u skupini u Prištini, a upravo je na startu natjecanja omiška momčad svladala domaćina 6-2. Po dva pogotka su postigli Duje Kustura i Josip Jurlina za 4-0, dok je Uroš Đurić bio strijelac za uvjerljivih 5-0 hrvatskog predstavnika. Do kraja je domaćin postigao dva pogotka, ali nije ugrozio pobjedu Olmissuma. Sve je okončano trećim golom Jurline za konačnih 6-2.

U drugom ogledu ove skupine Braga je s 4-1 bila bolja od češkog Plzena, a Braga će biti idući suparnik Olmissuma. Taj se susret igra u četvrtak s početkom u 17 sati.

Liga prvaka u futsalu, 1. kolo Glavne runde:

Palma Futsal - Futsal Dinamo 9-1

Priština - Olmissum 2-6

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Futsal DinamoMNK OlmissumFutsal Liga prvaka

Ostale Vijesti