Goran Stanzl/Pixsell
Goran Stanzl/Pixsell

Pjaca: “Nemam problema s koljenom, ne znam zašto sam zamijenjen! Budućnost? O tome nakon Eura!“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 22.05.24. | 21:05

Rijekin napadač bio je razočaran ishodom borbe za trofeje, ali ipak zadovoljan povratkom u hrvatski nogomet i Rijekinom sezonom

Marko Pjaca odigrao je samo 45 minuta u uzvratu finala Kupa, Željko Sopić izvadio ga je na poluvremenu. Rekao je Rijekin trener da je to njegova odluka, da Pjaca prolazio terapije, spominjao njegovo koljeno, koje nije u najboljem stanju. Međutim, Pjaca je ponudio drugačiju priču.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Nemam nikakvih problema s koljenima, dapače, nisam se već dugo ovako osjećao, zamjena nije bila zbog bolova. To je trenerova odluka, nisam čuo zašto me mijenjao, ali koljena nisu u pitanju.", rekao je Pjaca, pomalo ispod glasa, razočaran ishodom finala.

"Kad smo izgubili prvenstvo, htejli smo barem osvojiti Kup, ali to se nije dogodilo. Čestitam Dinamu još jednom, zasluženo je osvojio Kup."

Rijeka nije igrala dobro kao nedavno u prvenstvu, ali u prvih pola sata mogla je izvući više.

"Nismo igrali dobro kao u ligi, ali mislim da nije izgledalo ni tako loše kako rezultat pokazuje."

Kakva je Pjacina budućnost u Rijeci? Ostaje li, ide u Dinamo ili nekamo drugamo?

"Ne znam još ništa, sad je koncentracija i sve misli su usmjerene na Euro, želimo opravdati očekivanja, ona naša i očekivanja javnosti, napraviti dobar posao."

Kako sad gleda na svoj povratak? Trofeje nije osvojio, ali dolazak u Rijeku čini se dobrom odlukom?

"Odluka je bila odlična, bio sam u teškom trenutku karijere, nije se bilo lako odlučiti za klub, znao sam da ne smijem pogriješiti. Bio je to pun pogodak, bez obzira na trofeje. Ispada da ništa nije dobro, kad ne osvojiš, ali ova momčad je dosta mlada, izbacila puno talentiranih dečki, koji zaslužuju velike klubove i na to možemo biti ponosni."



Tagovi

GNK DinamoHNK RijekaHrvatski nogometni kupMarko Pjaca

Ostale Vijesti