Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Pjaca i Baturina dobili 'neugodno' pitanje: “Nije ni vrijeme, ni mjesto”

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 06.06.24. | 18:26

O transferima nisu htjeli, ali su otvoreno govorili o Perišiću, reprezentaciji i očekivanjima na Euru

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras odađuje posljednji trening u Lijepoj našoj, a onda sutra ujutro u 10 kreće za Lisabon gdje će odigrati posljednju pripremnu utakmicu u subotu u 18.45 po našem vremenu protiv Portugala.

Nakon toga će, u nedjelju, 9. lipnja, otputovati iz Lisabona u Berlin te zatim u svoju bazu u Neuruppin, a prije odlaska pred novinare su stali Marko Pjaca i Martin Baturina.

"Možemo biti zadovoljni sa svime što smo odradili. Svi su fizički dobro, svi su zdravi, dobro se pripremamo. Prva prijateljska je prošla odlično, nadamo se nastaviti u istom tonu", rekao je Marko Pjaca pa prokomentirao nadolazeću utakmicu:

"U prijateljskim utakmicama rezultat nije u prvom planu, ali s obzirom na to da je zadnja provjera prije Eura, želimo ostaviti dobar dojam, odigrati što bolje te ostvariti dobar rezultat. Prilika je da vidimo gdje bi se mogle napraviti neke korekcije i što se može još bolje, dodaje."

Martin Baturina složio se sa svime.

"To je neka finalna provjera prije Španjolske. Svi znamo da je Portugal jako dobra reprezentacija, očekujemo dobru utakmicu, idemo pobijediti."

Marka Pjacu zamolili su da prokomentira Martina Baturinu te ga pitali hoće li iduće sezone igrati za istu klupsku momčad, ali je to Pjaca izbjegao odgovoriti.

"Fantastičan igrač, kada sam ga upoznao kroz ova okupljanja, vidio sam da se radi o sjajnom dečku. Što se tiče iduće sezone, sada nije ni vrijeme ni mjesto."

Baturina je odgovorio na pitanje je li možda vrijeme za iskorak u nekom drugom drugom klubu.

"Fokusiran sam na Euro, što bude bit će", ističe.

Marko Pjaca došao je u Rijeku, imao odličnu sezonu, a onda je stigao i poziv za Euro.

"Nisam očekivao da će poziv u reprezentaciju doći tako brzo, no bio sam optimističan, želio sam dobro igrati kako bih mogao zaigrati na Euru. Jako mi je drago da sam uspio, zdrav sam, nadam se da će tako biti i ubuduće. "

Osvrnuo se i na oporavak Ivana Perišića.

"Jako je lijepa vijest da je tu s nama, prošao sam to, nije se lako vratiti, postoji fizički i mentalni aspekt. Ovo što sam vidio na treningu, nisam mislio da će tako dobro izgledati nakon tako malo vremena."



Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaMarko PjacaMartin Baturina

Ostale Vijesti