Petev snima film „Imperij uzvraća udarac“, evo što nudi optimizam Dinamu

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 30.06.17. | 15:09

Duži odmor, iskusniji igrači, ‘prosvijetljeni Petev’ i još niz argumenata može poduprijeti optimizam Dinama.

Kad netko osvoji 11 naslova prvaka države zaredom, pa u čemu god to bilo, neki bi rekli i u pljuvanju u dalj, onda se takav ima za što 'uhvatiti'. Dinamo je 11 puta zaredom bio prvak Hrvatske i glavni direktor kluba Tomislav Svetina, kad govori o toj dominaciji, pa i odličnim rezultatima u europskim kvalifikacijama zbog kojih je Uefa plave proglasila Real Madridom kvalifikacija, ima pravo reći da je Dinamo naš Bayern.

No taj Bayern ili Real hrvatskog nogometa prošle je sezone posustao i sad je na pripremama na kojima kani izbrusiti momčad koja će vratiti taj naslov, snimiti novi nastavak filma “Imperij uzvraća udarac” autora Georgea Lucasa, iz serijala Zvjezdanih ratova. Sad i nikad više! Plavi imaju razloga za optimizam, za film sa sretnim završetkom. Na njima je da pronađu svoju svoj put i od “Otimača izgubljenog kovčega”, nogometaša Rijeke, vrate taj kovčeg, naslov prvaka.

Uostalom, i Zdravko Mamić je, nakon što je Dinamo izgubio finale kupa, ustvrdio: „Ovo ste vidjeli sad i nikad više“, poslao je poruku put Rijeke, Hajduka i ostalih klubova. No, plavi su se sad opekli, sad su “vrući” da izgubljeno vrate, ali moraju biti oprezni da se “Imperij uzvraća udarac” i “Otimači izgubljenog kovčega” Georgea Lucasa ne bi pretvorili u “Nemoguću misiju 2”, u novu sezonu bez slavlja. A to bi Dinamu bila već tragedija. U tom nastojanju plavih da se vrate ima nekoliko “detalja” koji im idu u prilog.

Koji su to, pročitajte u nastavku teksta OVDJE.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Ivajlo Petev

Ostale Vijesti