Petev: Rijeka me ne zanima, a što će biti? Sve je moguće!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 11.05.17. | 18:30

Dinamo u 33. kolu 1. HNL gostuje kod Splita na Parku mladeži i nada se osvajanju punog plijena, kojim će nastaviti utrku za vodećom Rijekom.

Četiri kola do kraja sezone, razlika između Rijeke i Dinama je pet bodova. Riječani su kiksali u prošlom kolu izgubivši kod Lokomotive, a to su otvorenih ruku dočekali u Maksimiru. 'Modri' se nadaju da do kraja mogu 'skinuti' Rijeku, koja u subotu igra Jadranski derbi protiv Hajduka.

Neću i ne želim pričati o Rijeci. Zanima me da smo se podigli nakon dva poraza, dečki su pokazali želju, karakter i to smo tražili od njih. Što će biti, sve je moguće“, kazao je trener Dinama Ivajlo Petev u najavi dvoboja protiv Splita, objavljeno je na službenim klupskim stranicama.

Za prvenstvenu utakmicu protiv Splita očekivanja su da nastavimo u istom ritmu kao što smo odigrali u posljednje dvije utakmice. Također da odigramo dobro, svaki igrač pruži 100 posto na terenu i osvojimo tri boda“, istaknuo je Petev.

Split se bori za ostanak u prvoligaškom društvu. Trenutno ima dva boda više od posljednje Cibalije.

Malo me iznenadilo da imaju toliko malo bodova i da su na ovoj poziciji jer su solidna momčad, kao što sam već rekao prije nekoliko mjeseci. Imaju dobrog trenera, ali sve u ovoj utakmici ovisi o nama, kakav će biti naš pristup, naše ponašanje u 90 minuta. Od prvih minuta moramo težiti našoj igri i našim ciljevima“.

Cilj je pobjeda, ali svoju će šansu tražiti i Split, od kojeg se očekuje otvorenija i jača igra.

Bore se za ostanak, mi za naš cilj. Neće biti lako, ali ponovno kažem, sve ovisi o nama i našem pristupu“.

Otkrio je Petev da za sutrašnju utakmicu ne konkuriraju Sosa, Matel, Šitum, Perić, Fiolić i Benković.

Perić je prekjučer bio na infuziji, Sigali se vraća, a Livaković je spreman te trenira s momčadi. Sammir i Ćorić konkuriraju za utakmicu, računam na njih kao što sam već u nekoliko navrata izjavio“.

Soudani zbog tri žuta kartona ne može igrati protiv Splita

Imamo nekoliko opcija, odlučit ćemo nakon zadnjeg treninga“.

Utakmica Splita i Dinama igra se sutra na Parku mladeži s početkom u 20 sati. 'Modri' su favoriti, a na taj se susret možete kladiti OVDJE.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

Ivajlo Petev

Ostale Vijesti