Petev među Zmajeve pozvao još jednog igrača Gorice, zamijenit će Stjepana Lončara

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 04.10.21. | 16:30

Posljednji je put za reprezentaciju igrao prije dvije godine

Reprezentativci Bosne i Hercegovine okupljaju se uoči dvostrukog kvalifikacijskog okršaja za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru. Prvo će 9. listopada gostovati kod Kazahstana, da bi tri dana kasnije protiv Ukrajine igrali u Lvivu.

Izbornik Zmjaeva Ivajlo Petev na popis je za nadolazeće utakmice prvotno pozvao 27 igrača, no odmah je naišao na probleme jer se nekolicina njih ozlijedila. Zbog toga su prvo otpali Miralem Pjanić, Rade Krunić i Mateo Sušić, umjesto kojih su pozvani Dario Đumić te Sanjin Prcić.

Bugarski trener zatim je ostao i bez Siniše Saničanina, koji je pozitivan na koronavirus, a danas je stigla vijest kako zbog ozljede u konkurenciji neće biti ni bivši nogometaš Rijeke, danas član Ferencvaroša Stjepan Lončar. Naknadno je, stoga, u reprezentaciju pozvan novi veznjak Gorice Elvis Sarić, vlasnik 18 nastupa te jednog pogotka u nacionalnom dresu.

Uz kapetana Bikova Aleksandra Jovičića, Sarić je drugi igrač kluba iz Velike Gorice koji je dobio poziv za navedeno okupljanje reprezentacije BiH. Rođeni Dubrovčanin, koji prema Transfermarktu vrijedi pola milijuna eura, debitirao je pod Robertom Prosinečkim u siječnju 2018., a posljednju utakmicu za Zmjaeve odigrao u studenom 2019. protiv Lihtenštajna.



Tagovi

bosna i hercegovinaHNK GoricaElvis SarićIvajlo Petev

Ostale Vijesti