Petev: Ja bih odveo klub u Europa ligu, a ovo je moj Dinamo

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 13.09.17. | 07:21

Još se uvijek nije oporavio od otkaza.

˝Iskreno, još se nisam potpuno oporavio od smjene u Dinamu. Za mene je to bio zaista šok, nisam to očekivao. Jedan dan sam im bio dobar, drugi dan nisam. Nevjerojatno jer to nema smisla, tako se to ne radi, Ali dobro, tako je ispalo. Imam prijatelje u Dinamu, čujem se s njima. Ne može se prijateljstvo pokvariti zbog nekih poslovnih odluka ljudi u klubu, ma kako one čudne bile˝ - započeo je Petev.

Bugarski stručnjak nije prihvatio ponude koje je imao ovo ljeto i odlučio je još sačekati i oporaviti se od otkaza. Bez obzira na to, na dnevnoj razini prati rezultate Dinama, a posebno se osvrnuo na ispadanje od Skenderbeua u Ligi prvaka.

˝To nisam mogao vjerovati. Dinamo nije smio ispasti od toliko slabije momčadi. Kad te ždrijeb pomazi, a Dinamo je pomazio, to moraš iskoristiti. Zaista mi je sada teško zamisliti da Dinamo neće igrati u Europi, da je ispustio takvu veliku priliku. Nešto tu debelo nije bilo dobro, takav je kiks zaista neoprostiv. Nevjerojatno mi je da se ispadne od Skenderbeua. Ne želim biti prepotentan, zaista ne bih htio da me se krivo shvati, ali da sam ostao trener Dinama, pobijedili bi Skenderbeu i igrali bi Europu˝ - ispalio je Petev, pa u nastavku objasnio svoju konstataciju.

˝Zato što sam uvijek znao što radim, znao bih i kako pobijediti u te dvije utakmice sezone. Dinamo bez Europe? Nije to to. To je moj Dinamo! Sve sam im nacrtao, dao sam im recept, a onda su me šutnuli niz stepenice˝ - žali se Petev iz Bugaraske.

Na kraju je progovorio o Sammiru i Fernandesu koji također više nisu u klubu, a on ih u svoje vrijeme nije ni želio. Podigao je neke mlade igrače, a i za to nije propustio priliku poentirati.

˝Jesam li ja bio protiv toga da Sammir igra? Jesam li vam rekao da ne doprinosi momčadi? I što se dogodi? Eto, ode Sammir, isti dan kao i i ja. Isto sam tako govorio da Fernendes nije kohezijski faktoru svlačionici, da mi ne treba takav igrač. Dakle oba igrača koja ja nisam vidio u svlačionici otišli su iz nje. Nego, vidim da su Olmo i Moro postali standardni, da su praktički glavni igrači Dinama. Da se malo našalim, možete li me podsjetiti tko je te momke gurnuo u prvi plan?˝ - pita se bivši trener Dinama dok se odmara i oporavlja od šoka kojeg mu je priredila 'Mamićeva cipela'.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Ivajlo Petev

Ostale Vijesti