Pixsell
Pixsell

Petar Sučić debitirao za Dinamo: "S Dinamom sam nastavio gdje sam stao sa Zrinjskim, očekujem pobjedu i u petak"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 16.07.23. | 07:32

Mladi veznjak Petar Sučić otkriće je Dinamovih priprema.

U 84. minuti utakmice Igor Bišćan na teren je poslao tri igrača. Sadegh Moharrami i Luka Menalo već su starosjedioci u modroj svlačionici, a Petar Sučić, 19-godišnjak iz Livna, prvi put u karijeri ulazio je u igru za prvu momčad Dinama. Sučić je već zabilježio devet nastupa za Dinamo II, iza njega je i uspješna seniorska sezona u Zrinjskom s kojim je osvojio duplu krunu, a sada je debitirao i za Dinamo koji ga je doveo početkom 2022. godine.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+).

"Osjećaj je fenomenalan. Moja prva utakmica za Dinamo i odmah trofej. Sretan sam zbog pobjede, zbog cijele ekipe, ovo nam jako puno znači. Mislim da smo zasluženo pobijedili. Ovo je najljepši osjećaj u mojoj dosadašnjoj karijeri. Slijedi nam nova utakmica u petak. Hajduk će sigurno pokušati doći do pozitivnog rezultata, no vjerujem da ćemo pred svojim navijačima upisati novu pobjedu. Iza mene je dobra prva senizorska sezona u Zrinjskom, u kojem sam osvojio duplu krunu. Evo, sada sam nastavio s osvajanjem trofeja. Je li mi Brozović uzor? Nemam posebnog uzora, no Brozović je veliki igrač od kojeg svakako pokušavam uzeti što više dobrih stvari", rekao je nakon utakmice.

S obzirom na to da je utakmica produžena osam minuta, Sučić je na terenu proveo gotovo 15 minuta. Imao je pet od sedam uspješnih dodavanja i to je više manje bilo to što je u tako kratkom periodu na terenu pokazao. Sada je probio 'led' upisao je službeni debi za hrvatskog prvaka i od njega se očekuje. (nr)



Tagovi

Dinamo ZagrebGNK DinamoPetar Sučić

Ostale Vijesti