Kevin Jairaj-USA TODAY Sports
Kevin Jairaj-USA TODAY Sports

Petar Musa priključen All-Star momčadi!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 22.07.24. | 09:28

Veliko priznanje za Hrvata.

Na službenim stranicama FC Dallasa, čija je prva zvijezda hrvatski napadač Petar Musa, objavljeno je kako je stasiti Zagrepčanin dobio poziv za priključivanjem All-Star momčadi MLS-a! Oni će za dva dana, 24. srpnja, snage odmjeriti protiv All-Star momčadi Meksičke nogometne lige, a utakmica će se odigrati u Columbusu na stadionu Lower.com Field.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

 Podsjetimo, Musa je u Dallas stigao u veljači ove godine iz Benfice za devet milijuna eura, što je rekordan ulazni transfer američkog kluba. Dosad je u 25 nastupa za Dallas postigao 14 pogodaka i dvije asistencije, a osim njega, za MLS All-Star momčad poziv je dobio i njegov klupski kolega Maarten Paes. Posljednji put kad je Dallas imao dva predstavnika na u All-Star momčadi bilo je prije dvije godine kad su njihove boje branili Paul Arriola i Jesús Ferreira.

Što se tiče ljestvice strijelaca MLS-a, Musa je tek na osmom mjestu (13) s četiri pogotka manje od sjajnog Kolumbijca Cristiana Aranga koji je u dresu Real Salt Lakea dosad postigao 17 pogodaka i 11 asistencija.


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Petar MusaAll StarMLSDallas

Ostale Vijesti