REUTERS/Lisi Niesner
REUTERS/Lisi Niesner

Perišić prošao liječnički! Minute ga dijele od potpisa za PSV

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 18.09.24. | 13:06

Talijanski insajder tvrdi da je sve gotova stvar

PSV je konačno uspio potpisati Ivana Perišića. Prema stručnjaku za transfere Fabriziu Romanu, koji je u utorak dao podatke o dogovoru, moguće je da će sve biti gotovo u narednim satima.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Hrvat u Eindhoven dolazi kao slobodan igač nakon što je napustio Hajduk. U utorak i srijedu je obavio liječnički pregled u dva dijela i potpisat će ugovor na jednu sezonu, javlja Romano na X. Perišić će dobiti dres broj 5, tvrde nizozemski mediji.

Posjetimo, prije Hajduka, Perišić je igrao i za Borussiju Dortmund, VfL Wolfsburg, Inter, Bayern München i Tottenham Hotspur. Perišić je stvorio impresivnu karijeru, posebice u Interu za koji je odigrao više od 250 službenih utakmica. Za hrvatsku reprezentaciju nastupio je 136 puta i zabio 33 goda.

PSV je trenutno prvi u prvenstvu, a Perišića je sigurno najviše privuklo igranje u Ligi prvaka. Doduše, on će moći zaigati tek u nokaut fazi jer su prijave za ovu fazu istekle. U prvoj fazi nizozemski prvak igra protiv Juventusa, Sportinga, PSG-a, Girone, Šahtara, Bresta i Crvene zvezde. Sinoć je i PSV doživio poraz kod Juventusa koji je na otvaranju nove Lige prvaka bio bolji 3-1.

Podsjetimo, PSV je 25 puta osvojio naslov Nizozemske, Kup 11 puta, a 14 puta uzeli su nizozemski Superkup. Najveći uspjeh kluba je naslov prvaka Europe u sezoni 1987./1988. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ivan PerišićPSV EindhovenGermanijak transferitransfertransfer blog

Ostale Vijesti