REUTERS/Lisi Niesner
REUTERS/Lisi Niesner

Perišić osvaja Nizozemsku, ističu tri njegove kvalitete: “Drugi igrači mogu učiti od njega”

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 26.09.24. | 16:53

Legenda Vatrenih kupio je stručni stožer PSV-a

Nakon odlaska iz Hajduka, Ivan Perišić je kao slobodan igrač potpisao za PSV, bivšeg prvaka Europe i aktualnog prvaka Nizozemske. Član novog kluba je niti 10 punih dana, a uskoro bi mogao upisati i službeni debi.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

No, čak i prije nego se to dogodilo, Perišić je osvojio naklonost u Nizozemskoj. Već je kupio stručni stožer PSV-a, ali i medija, iako je tek odradio nekoliko treninga. Kako je to učinio? Zalaganjem, radnom etikom i fizičkom spremom, karakteristikama koje su ga toliko dugo održale u vrhu svjetskog nogometa.

“Njegov pobjednički mentalitet me impresionirao. Drugi momci bi trebali gledati Ivana i učiti od njega. On pokazuje što je potrebno da dođete do vrha”, obasuo je trener Peter Bosz komplimentima legendarnog hrvatskog nogometaša.

Ništa manje pohvala nisu mu udijelile ni kolege iz Nizozemske

“Svi u PSV-u su oduševljeni njegovom fizičkom spremom. Odmah je izrazio želju da trenira s rezervnom momčadi, dobio je dozvolu i odmah se priključio treninzima. Sam je inzistirao na tome, želio je biti dio momčadi. Perišić ima ogromno iskustvo i posvećen je sportu na visokom nivou, baš kao što je to bio Dušan Tadić u Ajaxu. Takvi igrači su neophodni za momčad. Sve još mora potvrditi na terenu, ali uskoro će se i to dogoditi”, piše Voetbal International.

Jedan od najboljih hrvatskih nogometaša u povijesti, debitantski nastup za PSV mogao bi upiše ovaj vikend, u subotu, na gostovanju kod Willema II. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

EredivisieIvan PerišićPSV Eindhoven

Ostale Vijesti