Screenshot
Screenshot

Perišić ostao bez debija za PSV

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 22.09.24. | 18:44

Momčad iz Eindhovena slavila je na gostovanju kod hrvatske kolonije u kojoj su Halilović, Erceg i Mitrović

Ivan Perišić nije debitirao za PSV, ali bio je u zapisniku te na klupi nizomskog diva koji je pobijedio 3-1 na gostovanju kod Fortune Sittard.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Očigledno su u klubu iz Eindhovena procijenili kako još nije spreman za najveće napore. Taman se potrefilo da je za PSV potpisao oko 20. rujna, datuma na koji se prošle godine ozlijedio na treningu Tottenhama.

Potom se oporavljao u Hajduku gdje se vratio nogometu i zaigrao ne Euru, ali se vidjelo da nije još onaj pravi. Tako je mislio i trener Hajduka Gennaro Gattuso, a osim nekih nikad do kraja objašnjenih razmirica, na koncu je Perišić otišao s Poljuda.

Sad je čekao debi kod hrvatske kolonije u Sittardu gdje igraju Alen Halilović i Josip Mitrović kao starteri, a Ante Erceg je ušao u drugom dijelu.

Imao je Erceg situaciju za zabiti pogodak, ali je pucao ravno u vratara. Prethodno je dobio žuti karton, a na njemu je mogao biti dosuđen i kazneni udarac, no ne 'šljive' ga suci ni u Nizozemskoj.

Hrvatski reprezentativac će tako morati pričekati na debi u novom klubu, a PSV je njegovim dolaskom dobio veliku reklamu, možda čekaju nekih domaći dvoboj u Eindhovenu.

Ovom pobjedom se PSV vratio na vrh poretka i dalje momčad Petera Bosza ima stopostrni učinak. (dku)



Tagovi

Ivan PerišićPSV EindhovenFortuna SittardAnte ErcegAlen HalilovićJosip MitrovićEredivisie

Ostale Vijesti