Pepe zbog dugovanja napustio Bešiktaš, gestom pri odlasku oduševio navijače

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 16.12.18. | 12:22

Prekrasna gesta stopera.

U srpnju 2017. Pepe je napustio Real Madrid i prešao u redove Bešiktaša. Bio je standardan član obrane  turskog velikana sve do danas, kada je objavljeno da je sporazumno raskinut ugovor igrača i kluba. 

Razlog su financijski problemi u koje je Bešiktaš upao u posljednje vrijeme, a Portugalac je najplaćeniji igrač u svlačionici s čak pet milijuna eura po sezoni. Zbog toga nije dobio nekoliko posljednjih plaća i raskid suradnje najbolje rješenje za obje strane. 

Ipak, prije odlaska Pepe je pokazao ljudsku veličinu tako što je klupskim radnicima, kao što su kuhari ili ljudi koji rade na održavanju terena, isplatio sve zaostale plaće jer su i oni također bili na udaru krize u klubu. 

Naravno, ovaj potez izazvao je pravo oduševljenje u nogometnom svijetu, a Pepe je barem malo pokazao da ipak nije samo prljav igrač na terenu, kako ga se često etiketira.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">BREAKING: <a href="https://twitter.com/hashtag/Be%C5%9Fikta%C5%9F?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Beşiktaş</a> have terminated Portuguese defender Pepe&#39;s contract by mutual consent. <a href="https://twitter.com/hashtag/Pepe5?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Pepe5</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/P3PE?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#P3PE</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/NoBadDays?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#NoBadDays</a> <a href="https://t.co/uXCmL72VZ0">pic.twitter.com/uXCmL72VZ0</a></p>&mdash; Turkish Super Lig (@FootyTurkish) <a href="https://twitter.com/FootyTurkish/status/1073946342316228608?ref_src=twsrc%5Etfw">December 15, 2018</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
 
<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="es" dir="ltr">Pues resulta que Pepe, que ha rescindido su contrato con el Besiktas hoy, ha pagado el sueldo de cocineros, cuidadores del césped y otros empleados del club antes de marcharse... ¡Gran gesto! <a href="https://t.co/tC5pZEba0Q">https://t.co/tC5pZEba0Q</a></p>&mdash; MARCA (@marca) <a href="https://twitter.com/marca/status/1074041810987683840?ref_src=twsrc%5Etfw">December 15, 2018</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
 
(foto: Reuters)

 


Tagovi

Pepe

Ostale Vijesti