EXPA/PIXSELL
EXPA/PIXSELL

Paulo Fonseca na kraju sezone odlazi s klupe Rome!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 04.05.21. | 13:15

Potvrdio rimski klub

Portugalski stručnjak Paulo Fonseca broji zadnje mjesece na klupi Rome, a danas je klub i službeno potvrdio kako mu neće produžiti suradnju.

Problemi između Fonsece i vodstva kluba traju već neko vrijeme, no kulminiralo je poslje debakla protiv Manchesetr Uniteda u prvoj utakmici polufinala Europske lige.

Čelnici kluba su nakon susreta održali sastanak s portugalskim stručnjakom, no on je odbio dati otkaz, a klub mu ga nije htio dati jer bi mu morali dati odštetu. No, nakon novih razgovora je odlučeno kako mu ugovor koji istječe na kraju sezone neće produžiti te da na ljeto može tražiti novi posao.

"U ime svih nas iz Rome zahvaljujemo se Paulu Fonseci na teškom poslu i vodstvu u prethodnim godinama. Paulo je vodio klub kroz mnoge izazove i pokazao je da je sjajan lider. Želimo mu sve najbolje u budućnosti i zahvaljujemo mu se na svemu što je uradio za naš klub", poručili su iz Rome.

Fonseca je u ugovoru imao klauzulu po kojoj bi se ako izbori Ligu prvaka isti automatski produžio. Međutim, kroz prvenstvo nisu izborili najelitnije klupsko natjecanje, a gotov sigurno neće ni preko Europske lige te je s tim portugalčeva misija u Rimu završila.

Portugalski stručnjak Vučicu je preuzeo u ljeto 2019. godine te je ostvario 50 pobjeda, 19 remija i 27 poraza.


Tagovi

Paulo Fonseca

Ostale Vijesti