Paul Scholes tvrdi da zna kamo će Guardiola nakon Bayerna...

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 17.04.15. | 16:42

Pepu Guardioli aktualni ugovor u Bayernu istječe na ljeto 2016. godine, a mnoge zanima kamo će nakon toga jedan od najboljih svjetskih trenera.

Bivši proslavljeni veznjak Paul Scholes danas radi kao kolumnist za Independent i bome je na dobrom putu da postane odličan novinar. Naime, on tvrdi da zna kamo će Pep Guardiola – u Man City!

„Prema informacijama s kojima raspolažem, Guardiola će preuzeti Manchester City kada mu istekne ugovor s Bayernom“, napisao je Scholes koji smatra da će uskoro prema Otoku i Jürgen Klopp.

„Uopće ne dvojim da bi Klopp bio uspješan u engleskom nogometu. Pitanje je samo koji klub je idealan za njega“, dodao je Scholes.

Engleski klubovi ove sezone doživjeli su debakl u Ligi prvaka. Svi su ispali u osmini finala, a Scholes vjeruje kako bi dolaskom Guardiole i Kloppa u Premierligu porasle šanse da neki od engleskih klubova vidimo u završnici LP.

„Obojica su vodili glavnu riječ u europskom nogometu proteklih šest, sedam godina. Obojica su osvojila njemačko prvenstvo, a Guardiola je s Barcelonom osvojio i Ligu prvaka“, podsjetio je Paul Scholes.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Paul ScholesJurgen KloppManchester CityPep Guardiola

Ostale Vijesti