Ansis Ventins/PIXSELL
Ansis Ventins/PIXSELL

Pašalić: “Bilo je super kod Pape. Nabacio je koju bazu, a o polufinalu SP-a nismo pričali”

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 05.06.24. | 19:02

Vatreni su jutros bili na privatnoj audijenciji kod Svetog Oca a dojmove o tome javnosti je prenio Mario Pašalić

Ujutro su reprezentativci bili u Vatikanu, dok su poslijepodne odradili trening u hotelu. Dojmove s današnje privatne audijencije kod Svetog Oca javnosti je prenio Mario Pašalić koji je na pripreme stigao kao pobjednik Europa lige. U finalu je Pašalić sa suigračima bio bolji od Bayer Leverkusena.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Bilo je super kod Pape. Jedna lijepa prilika za sve. Ostavio je super dojam, jako lijepo i opušteno. Nije bilo sve formalno. Nabacio je koju "bazu". Poseban osjećaj za mene, vjerujem i za cijelu reprezentaciju. Dosta je upoznat s nogometom. Prati ga, Argentinac je pa ne čudi i nadam se da će biti onako kako predviđa", rekao je Pašalić koji je otkrio kako se nisu dotakli polufinala iz Dohe. Priznao je da dolazak u Vatikan ostavlja dubok dojam.

Klupska sezona je bila sjajna...

"Finale je bilo kruna cijele sezone. Ali taj europski put... Od Sportinga, pa Anfield, Marseille. Taj cijeli put je bio dominantan i zasluženo osvajanje trofeja. Za mene i za klub je velik uspjeh. Bilo je lijepo biti igrač Atalante".

Puno je suigrača iz Atalante

"Poznajem Berata Djimsitja jako dobro. Ove sezone posebno je dobro nastupao. Bio je stožerni igrač s najviše minuta. Dobar stoper. Scamacca je došao iz West Hama. Tražio se prvi dio sezone, drugi se našao. Snažan je, bit će prijetnja na Euru".

Atmosfera u svlačionici.

"Svi su u redu. Živi i zdravi. Imali smo nekakve fešte, slavljeničke torte. Sve je prošlo u savršenom tonu. Imamo važnu utakmicu protiv Portugala. Izbornik će dobiti odgovore ako ih traži pa putujemo u Njemačku".

Portugal je u subotu.

"Očekujemo tešku utakmicu. Oni su nezgodan protivnik kroz povijest. Nadam se da će biti lijepa prilika i za to. Pripremna je utakmica i dobro će nam doći za Španjolsku da vidimo na čemu smo i što treba korigirati".

Jesu reprezentativci pratili protivnike...

"Za sada ne. Pripremamo se za Portugal, pa za Španjolsku. Poznata je floskula idemo utakmicu po utakmicu".

Sjeća se Pašalić ogleda protiv Španjolske.

"Nadam se da će treća otići na našu stranu. Kakva god bila, neka nama dođu tri boda".








Tagovi

Euro 2024Mario PašalićVatreniHNSHrvatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti