Pakleni plan Vragova za povratak Pogbe: Keš plus Nizozemac!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 10.04.15. | 15:03

Manchester United spreman je Juventusu ponuditi novac i svoga igrača Robina van Persieja, kako bi 'Stara dama' pustila svoju zvijezdu.

21-godišnji Pogba je traženi igrač u Europi, a interes su za njega pokazali Manchester United, Paris Saint-Germain, Real Madrid i minhenski Bayern.

I dok se nagađa tko će pobijediti u utrci, talijanski mediji prenose kako će Manchester United Juveu ponuditi Robina van Persieja, plus novac, a 'Crveni vragovi' su podsjetimo, 22-godišnjeg Pogbu imali u mlađim kategorijama, nakratko i u seniorskoj, ali su ga 2012. godine pustili da besplatno ode u Juventus.

Francuz nije mogao dogovoriti novi ugovor s Unitedom pa je odlučio otići u redove 'Stare dame', u kojoj je postao svjetska zvijezda.

Sada će za njegove usluge trebati dobrano odriješiti kesu, a talijanski mediji barataju s iznosom od između 80 i 100 milijuna eura.

No, priča se dalje zahuktava jer se za njega zagrijao i PSG, koji je spreman dati čak dvojicu igrača, Edinsona Cavanija Marca Verrattija i još novac, što je mnogo bolja ponuda za Juve.

Tko god ga ugrabio, treba biti spreman da će Pogbi trebati dati ugovor na pet godina i isplaćivati deset milijuna eura na godinu, što je dvostruko više od njegove trenutne plaće u Juventusu.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

Manchester UnitedJuventusPaul PogbaRobin van Persie

Ostale Vijesti