Packe za Dinamo i Peteva: Sammir zna, ali nema moć, a Ćoriću je napravljena velika nepravda

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 02.05.17. | 12:47

„Dinamo ima ogroman potencijal u ovoj mladoj momčadi, a umjesto Ćorića nitko ne može krvavo raditi“, kaže Besek.

Utakmica Dinama protiv kombinirane momčadi Cibalije sigurno ne može biti mjerilo vrijednosti plave momčadi, no neki detalji isplivali su na površinu.

Ivajlo Petev nakon dva debakla odlučio je malo drukčije postaviti stvari.

Više neće igrati imena, nego oni igrači koji pokažu žar, želju“, kazao je trener plavih.

Zanimljivo, nakon takve izjave iz momčadi su izletjeli Sammir (ima problema s leđima) i Ćorić, uskočili su Amer Gojak i Dani Olmo te bili među najboljima u tom susretu s Vinkovčanima.

Svi smo se čudili, pa i mnogi zamjerali Petevu što je protiv Hajduka krenuo bez Sammira i Ćorića. No Sammir je, kada je ušao, unio malo živosti, ali i izgubio devet lopti.

Kod Sammira uvijek postoji ista dvojba – znanje ili moć. Kad to dvoje nije spojeno, onda nije dobro. Znate, i moj prijatelj Marko Mlinarić ima znanje, i veće od Sammira, pa bi onda i on mogao igrati u Dinamu da se ne traži moć. Ovako, kad Sammir nema moć, pati momčad. On će tradicionalno reći da ne odlučuje jedan igrač, već momčad, ali koliko sam shvatio, on je u Dinamo doveden da se obrani naslov prvaka, da ponudi nešto što Dinamo nije imao na jesen, a u tome nije uspio“, objasnio je nekadašnji kapetan Dinama Dražen Besek.

Petev je u vatru bacio Amera Gojaka koji je na Sammirovoj poziciji ponudio znatno više. Što o njemu misli Besek i kako je Sammirov povratak donio probleme i Anti Ćoriću, pročitajte u nastavku teksta OVDJE

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Dražen BesekIvajlo PetevSammirAnte Ćorić

Ostale Vijesti