Packe nestašnom Neymaru: Trebaju nam odlučni igrači, a ne djeca!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 21.06.15. | 09:45

U brazilskoj nogometnoj reprezentaciji još uvijek se ne mire s kaznom od četiri utakmice za Neymara, zbog koje će brazilska zvijezda propustiti ostatak Copa Americe.

Izbornik Dunga naravno nije zadovoljan i sada treba pronaći rješenje za nastavak natjecanja.

„Neymar je velika figura u nogometu i zato su za njega i sankcije teže. Sada trebamo pronaći opcije za momčad bez Neymara“.

Na pitanje je li možda Brazilac pretjerao s ponašanjem na travnjaku koje je dovelo do toga da je prvo napucao loptom Pabla Armera po završetku utakmice s Kolumbijom, potom se sukobio s Carlosom Baccom, vrijeđao Juana Camila Zunigu, pa i suca te ono što se kasnije doznalo, i čileanskog arbitra Enriquea Ossesa, Dunga je stao u obranu svog igrača.

Neymara su udarili više od 20 puta i onda je on dobio žuti karton. Ne branimo najbolje igrače. Imamo još jedan trening i nekoliko opcija, pa ćemo vidjeti“.

No, unatoč podršci, Dunga nije propustio malo 'pecnuti' nestašnog Neymara koji je nakon poraza od Kolumbije, doslovce izgubio živce. Prošao je sa četiri utakmice kazne i za njega je nastup na Copi završen. Time je daleko otežao brazilskoj reprezentaciji, budući da slijede najvažnije utakmice na natjecanju, a ostaje za vidjeti hoće li Neymar ostati uz momčad na Copi, barem kao moralna podrška kada već ne može igrati ili će otići na odmor.

Ovisi o tome što on želi učiniti. Nama treba i mi želimo igrače koji će donositi odluke, a ne djecu“, poručio je brazilski izbornik.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

NeymarDungaBrazilska nogometna reprezentacijaCopa America

Ostale Vijesti