Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Otpisani hajdukovac bi karijeru mogao nastaviti u Aziji

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 19.05.21. | 09:50

Zainteresiran je klub kojeg prati 4,6 milijuna navijača

Dolaskom novog sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa u Hajduk krenulo je provjetravanje svlačionice i otpis nekih stožernih igrača. Među njima najveće ime bio je tadašnji kapetan Mijo Caktaš, smatran za najboljeg igrača Bilih. Klub se s njim nije uspio dogovoriti ove zime oko transfera, a potom ni oko smanjenja plaće pa je pala odluka da ga se prebaci u drugu momčad. S njim je u drugu momčad poslan i Bassel Jradi, veznjak koji nije ispunio očekivanja na Poljudu.

U toj preraspodjeli mjesta u drugu momčad, koja se gasi na kraju sezone, prebačeni su Božo Mikulić i Darko Nejašmić. Čistke nije bio pošteđen i Adam Gyursco koji je završio ove zime u Osijeku, a kako stoje stvari napustit će ga vjerojatno na ljeto.

U nekim trenucima Jradi je pokazivao da zna, ali nije uspijevao pružiti ono što se od njega očekivalo u kontinuitetu. Na Poljudu su pokušali nešto i zaraditi na njemu s obzirom da je bilo zainteresiranih klubova iz Švedske i Norveške iz koje je stigao u Split, ali dogovor nije postignut.


Libanonski reprezentativac rođen u Danskoj sad je u potrazi na novim klubom s obzirom da za njega u dresu Hajduka nema budućnosti. Ugovor mu ističe početkom srpnja ove godine i već su poznate neke lokacije gdje bi se mogao skrasiti.

Među njima se spominje i daleka Indonezija. Naime, prema pisanju tamošnjih medija klub Persib Bandung zainteresiran je za dovođenje Libanonca, točnije trener te momčadi Nizozemac Robert Rene Alberts. Zanimljivo je da ovaj klub na društvenim mrežama prati 4,6 milijuna navijača koji već sad dozivaju otpisanog hajdukovca. Međutim, kako saznajemo od izvora bliskih igraču mala je vjerojatnost da 27-godišnji veznjak nastavi karijeru tamo.

Jradi trenutno razmatra ponude iz Turske, Saudijske Arabije, UAE i Katara, tzv 'Meke za slobodne igrače' i do kraja ugovora će odlučiti koja je ponuda za njega najisplativija.


Tagovi

HajdukBassel JradiindonezijaPrva HNLTurskaUAEKatar

Ostale Vijesti