Otišao na gastarbajt u Njemačku, ali vratio se par dana kasnije kako bi izborio ostanak u ŽNL-u!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 14.05.18. | 19:21

Tako se voli svoj klub!

U nedjelju navijači OSK-a svjedočili su lijepoj gesti svog miljenika Nike Bašića. Prošli ponedjeljak otišao je s obitelji u Njemačku na posao u inozemstvu, ali nakon samo nekoliko dana „gastarbajta“ vratio se doma. Zašto? Kako bi pomogao svom klubu u borbi za ostanak.

OSK je igrao protiv Omiša, a kapetan j s avionom stigao posebno za taj susret kako bi pomogao svojima u ključnoj utakmici za ostanak u Prvoj ŽNL. OSK je slavio 1:0 i napravio ogroman korak ka ostanku.

"Naš dugogodišnji igrač i kapetan Nikola Bašić je odigrao svoju posljednju utakmicu za svoj najdraži i voljeni klub. Nikola Bašić odlazi u Njemačku, životni put ga je odveo u inozemstvo, nakon dugogodišnjeg vojnog života i boravka u OSRH. Ponajbolji domaći igrač i najbolji golman lige dodijelio mu je cvijeće, a predsjednik Rastislav uručio mu je prigodni poklon. U 85. minuti je izašao iz igre uz veliki aplauz s tribina i igrača. Sve najbolje kapetane u daljnjem životu želi ti uprava i igrači NK OSK", objavio je OSK na Facebooku.

 Posljednju utakmicu odigrat će u zadnjem kolu na gostovanju u Kaštel Gomilici protiv GOŠK-a.

(foto: Facebook/OSK)

 


Tagovi

domaći nogometPrva ŽNL

Ostale Vijesti