Fognini senior: Inter je već potpisao tri strana nogometaša

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 23.06.19. | 10:20

Pomalo nevjerojatan izvor informacija o transferima Nerazzurra.

Dolaskom Antonija Contea na mjesto trenera, apetiti milanskog Intera ponovno su jako narasli. Vrhunski trener može garantirati vrhunske rezultate, ali samo uz adekvatan kadar koji odgovara njegovom stilu igre i načinu održavanja pozitivne atmosfere u svlačionici.

Iz tog razloga, uprava Nerazzurra bacila se 'na glavu' kada su u pitanju pojačanja za sljedeću sezonu. Puno se piše posljednjih dana o dovođenju napadača i veznih igrača, a pomalo nevjerojatan izvor informacija postao je otac talijanskog tenisača Fabija Fogninija.

Fulvio, otac osebujnog don Fabija, veliki je fan kluba s Giuseppe Meazze, a ako mu je vjerovati, poznaje i određene ljude iz vrhuške tog kluba. On tvrdi kako su 'interisti' već dogovorili kupnju trojice igrača.

„Već smo dogovorili kupnju trojice igrača, a to ne zna čak ni Fabrizio Biasin (novinar koji prati Inter op.a.). Tri vrhunska igrača su u pitanju“, napisao je na Twitteru, a potom i opisao kakvi su, s obzirom da nije htio obznaniti njihova imena: „Jako snažni i visoki igrači. Tri stranca su u pitanju i to je sve što ću reći. Imena im još nisu objavljena u medijima, ali moj prijatelj koji je u upravi kluba rekao mi je da ne smijem u javnost s imenima. Posao je gotov 99%“, kaže Fulvio Fognini.

Ovom opisu najviše odgovaraju tri igrača o kojima se doista i piše podosta u posljednje vrijeme. Diego Godin jedan je od njih i on se već oprostio od madridskog Atletica, a ranije ove sezone postigao je dogovor s Interom. Osim njega, najviše se kroz medije provlače imena dvojice visokih i snažnih igrača, kako kaže Fognini stariji, a to su Romelu Lukaku i Edin Džeko.

Živi bili pa vidjeli.

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Antonio ConteFulvio FogniniFabio Fognini

Ostale Vijesti