MARTON MONUS/DPA
MARTON MONUS/DPA

Ostaje u zelenom: Čabraja se u Dinamo vratio 'samo na papiru', ide na novu posudbu u Sloveniju

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 15.02.22. | 09:58

Avanturu u Ferencvarošu neće pamtiti po dobrome.

Marijan Čabraja se prije nekoliko dana vratio s posudbe iz mađarskog Ferencvaroša, ali Zagreb mu je bio samo usputna stanica. Naime, kako javljaju Sportske novosti, lijevi bek rodom iz Pule će karijeru nastaviti u Olimpiji gdje će biti na posudbi do kraja sezone.

Bivši U-21 reprezentativac će se priključiti pravoj maloj hrvatskoj koloniji u slovenskoj prijestolnici gdje je glavni trener Dino Skender. 38-godišnji Osječanin trenutno drži treće mjesto u prvenstvu, vodeći Koper bježi Olimpiji tek četiri boda, a ove zime su u klub stigli Ivan Banić, Marin Pilj, Ivan Prtajin i Robert Mudražija, dok glavnu riječ u obrani od početka sezone ima Goran Milović.

Na poziciji lijevog beka Skender na raspolaganju ima mladog Michaela Pavlovića te Erika Glihu, sina legendarnog Primoža koji trenutno obnaša ulogu izbornika Kosova.

Čabraja je u Dinamo stigao prije nešto više od godinu dana. Odradio je proljetni dio sezone 20/21., da bi onda na početku ove sezone otišao u Ferencvaroš. U dresu mađarskog velikana je u prvom dijelu sezone skupio devet nastupa u svim natjecanjima, dok bi u dresu novog kluba mogao debitirati već ovog vikenda kad Olimpiju očekuje ogled protiv Tabora. Za utakmicu protiv Domžala, koja je na rasporedu već ovog četvrtka, Čabraja vjerojatno neće biti u konkurenciji.



Tagovi

Marijan ČabrajaFerencvarosDinamo ZagrebposudbaOlimpijaOlimpija Ljubljana

Ostale Vijesti