Savršena sezona - Juve na Ronaldovim krilima do desete od deset (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 06.10.18. | 19:50

Torinski sastav je nezaustavljiv.

Nogometaši Juventusa došli su do osme pobjede u osmoj prvenstvenoj utakmici u Serie A. Ako uključimo u tu jednadžbu i dvije pobjede od dva susreta odigrana u Ligi prvaka, dobivamo savršeni učinak Stare dame od deset pobjeda u deset ovosezonskih utakmica.

Ovaj put je nastradao Udinese na svom terenu, a konačni rezultat je bio 2-0.

Nakon početnih ispitivanja snaga gdje su domaći bili donekle ravnopravni sastavu Massimilliana Allegrija, Juventini su ubacili u brzinu više.

Sve je bilo riješeno u četiri minute u drugoj polovici prvog poluvremena. Joao Cancelo je u 33. minuti probio desnu stranu i uputio centaršut na koji je natrčao Rodrigo Bentancur i glavom zabio za vodstvo gostiju 1-0.

Već četiri minute kasnije pitanje pobjednika riješio je Cristiano Ronaldo. Odigrana je duga lopta u šesnaesterac domaćih, a tamo je nakon manje gužve do lopte došao Mario Mandžukić koji daje povratnu loptu za natrčalog Portugalca koji bombom para mrežu vratara Scuffeta za konačnih 2-0.

Dodajmo da je hrvatski napadač odigrao cijelu utakmicu za pobjedničku momčad.

Stara dama se, barem privremeno odvojila na devet bodova prednost ispred drugoplasiranog Napolija koji ima utakmicu manje.

Posljednju utakmicu dana Roma igra na gostovanju kod Empolija.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Rodrigo BentancurMario MandžukićCristiano Ronaldo

Ostale Vijesti