Marko Lukunić/PIXSELL
Marko Lukunić/PIXSELL

Osječanin sudi Hajduku u Kranjči, Splićanin Osijeku i Dinamu

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 05.08.24. | 20:13

Određeni su suci za 2. kolo HNL-a

Povjerenik za suđenje Bertrand Layec iz Francuske, odredio je službene osobe za utakmice 1. kola Hrvatske nogometne lige u sezoni 2024./25., a koje se igraju od petka 9. do nedjelje 11. kolovoza.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Kolo će u petak od 18.30 sati otvoriti dvoboj Šibenika i Slaven Belupa, a sudit će ga Mateo Erceg iz Benkovca. U VAR sobi imat će pomoć Igora Pajača iz Svetog Ivana Zeline.

U subotu nas očekuje također samo jedna utakmica. Bit će to duel Istre 1961 i Gorice, sudit će ga Ante Terzićiz Podstrane, uz asistenciju Patrika Kolarića iz Čakovca, koji će biti u VAR sobi.

Nedjeljni program bit će vrlo bogat jer će u pogonu biti sva tri naša kluba koja će u četvrtak imati europske obaveze. Prvi će na teren nogometaši Lokomotive i Hajduka i to od 18.30 sati. Dvoboj na stadionu u Kranjčevićevoj ulici sudit će Dario Bel (Osijek), dok će u svojstvu VAR suca biti Mario Zebec iz Cestice.

S početkom u 21 sat očekuju nas posljednje dvije utakmice prvog kola. Na stadionu Varteks igrat će Varaždin i Rijeka, a pravdu će dijeliti Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca. Ante Čulina iz Zagreba bit će njegov asistent iz VAR sobe.

Za kraj nam ostaje dvoboj Osijeka i Dinama, koji će suditi Duje Strukan iz Splita. Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline bit će u ulozi VAR suca.

Kompletan raspored parova, sudaca, delegata i kontrolora za prvenstvene utakmice:



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLSudacVARVAR sobaVAR sucipovjerenik za suđenje Prve HNLsuđenjeBertrand Layec

Ostale Vijesti