Borna Jaksic/PIXSELL
Borna Jaksic/PIXSELL

Osijek želi trijumf u Kranjčevićevoj nakon tri godine, Lokomotiva nastavak dobrog niza

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 22.09.24. | 08:12

Lokomotiva i Osijek svoj dvoboj 7. kola HNL-a igraju na stadionu u Kranjčevićevoj ulici s početkom u 17.30 sati

“Lakše se diše”. Na taj način se ovaj tjedan živjelo na Kajzerici u očekivanju sudara s Osijekom. Lokomotiva je prvo izborila novu rundu Kup natjecanja, pa se vratila s tri boda iz Pule te time potvrdila dobru formu u kojoj se nalaze.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Imali smo dobro ozračje na treninzima i u takvom raspoloženju dočekujemo Osijek. Trebamo nove bodove da se pozicioniramo na sredini ljestvice gdje nam je i mjesto”, najavit će utakmicu Silvijo Čabraja, strateg Lokomotive koji je svjestan kako su i gosti prodisali nakon lošeg ulaska u sezonu. I Osijek dolazi s dvije pobjede u nizu i nešto boljeg samopouzdanja.

“Imaju nekoliko odličnih mladih igrača ali nisam neki ljubitelj igre u kojoj bi se posebno posvetili nekom pojedincu. Kvalitetna obrana igra se preko cijele momčadi”.

S druge strane, Osijek je krenuo put Zagreba nakon treninga u subotu s podatkom da tri godine nisu upisali sva tri boda na gostovanju u Kranjčevićevoj ulici i s jasnom namjerom da toj negativnoj seriji stanu na kraj.

“Spremni smo pružiti više minuta nekim igračima na terenu i dati im priliku da pokažu svoje kvalitete”, najavio je trener Coppitelli što sugerira određene promjene u sastavu Osijeka. Ademi se priključio treninzima ali posljedice pauze su ostale i teško da će biti na klupi. Anton Matković imao je virozu koja je sanirana, dok je Guedes još uvijek van stroja.

“Imamo dvije pobjede u nizu, malo smo se opustili i skinuli taj teret s leđa a novi igrači mogu slobodnije igrati i pokazati svoje kvalitete”, jasna je poruka Federica Coppitellija pred dvoboj koji se igra u Kranjčevićevoj ulici s početkom u 17.30 sati. Sudit će ga Duje Strukan iz Splita s pomoćnicima Vedranom Đurakom i Željkom Bučarom. Antonio Melnjak je četvrti sudac, VAR je Mateo Erceg, AVAR Bojan Zobenica.

Očekivane postave:

Lokomotiva (4-2-3-1): Šubarić - Karačić, Žiković, Kolinger, Leovac - Fetai, Smakaj - Vranjković, Vrbančić, Goričan - Smakaj

Osijek (4-2-3-1): Malenica - Omerović, Tuia, Jelenić, Jurišić - Dantas, Soldo - Bukvić, Pušić, Matković - Jakupović



Tagovi

HNLNK OsijekLokomotiva Zagreb

Ostale Vijesti