Davor Javorović/PIXSELL
Davor Javorović/PIXSELL

Osijek otpisao Kristijana Lovrića!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 22.06.24. | 14:57

Novi trener Coppitelli poručio je Upravi kako na njega – ne računa!

Kako sad stvari stoje, Kristijan Lovrić svoje je u bijelo-plavom dresu – odigrao! Naime, prema neslužbenim informacijama koje smo dobili s Opus Arene, novi trener Federico Coppitelli poručio je Upravi kluba kako ne računa na Lovrića u sljedećoj sezoni pa se tako igrač za kojeg su Osječani prije dvije i pol godine izdvojili čak 2.25 milijuna eura sada nalazi na izlaznim vratima kluba!

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Izgleda kako je Lovrić svoj oproštaj od dresa Osijeka odradio u ogledu protiv Dinama na Maksimiru u 34. kolu HNL-a prošle sezone kad je Bijelo-plavima presudio pogodak Ademija iz 73. minute. Posljednje dvije utakmice u prošloj sezoni, protiv Rijeke i Varaždina, Lovrić je odgledao s klupe za pričuvne igrače, a sada bi se na Opus Arenu mogao vratiti samo kako bi ispraznio ormarić i pozdravio radnu zajednicu i (uskoro) bivše mu suigrače.

Uprava kluba pokušat će prodati Lovrića, a u slučaju da to ne uspiju, s njim će se pokušati pronaći model po kojem će raskinuti postojeći ugovor koji je na snazi još dvije godine. Kako se aktivno radi na dolascima, isto tako se radi i na odlascima, a budući da je Lovrić vlasnik jednog od 'najtežih' ugovora u svlačionici, kad bi se u klubu riješili tog 'teškog utega', na mjesto za koje je on dosad konkurirao Osječani bi mogli dovesti neko jeftinije, mlađe i kvalitetnije rješenje.

Lovrić je u Osijeku dočekan poput pravog kralja, navijači su mu priredili doček kakav prethodno grad na Dravi nije vidio, ali usprkos brojnim prilikama koje je dobio, status pojačanja, baš kao i novac uložen u njega (odšteta + primanja) nikada nije opravdao. Iako je u klub ušetao na glavni ulaz, iz istog će na kraju otići kroz sporedni izlaz. U 64 nastupa skupio je 11 pogodaka i 11 asistencija, s tim da je u ogledima protiv Dinama, Hajduka i Rijeke, a doveden je da bi baš te utakmice rješavao, upisao samo jednu asistenciju. Umjesto 'top', u Osijeku će ostati zapamćen kao veliki 'flop'… (I.A.S.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Kristijan LovrićNK OsijekOsijekHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti