Davor Javorovic/Pixsell
Davor Javorovic/Pixsell

Osijek i Mierez se i službeno rastali: „Ne bih mijenjao ni za što četiri godine, a jedino Bog zna hoću li se vratiti kući, u ovaj klub“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 14.08.24. | 17:48

Emotivan je bio Mierez na oproštaju od Bijelo-plavih

"Ramon Mierez više nije igrač NK Osijek. Toro, hvala na svemu što si dao za naš klub i želimo ti puno sreće u nastavku karijere!", napisali su iz NK Osijeka na svojim društvenim mrežama.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Mierez iz Osijeka odlazi u Al Jaziru, prvoligaša iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, u transferu vrijednom tri milijuna eura, a iako se nije na terenu uspio oprostiti od navijača, Osijek je priredio oproštajni intervju sa sada već bivšim igračem Bijelo-plavih.

"Teško je. Stigao je trenutak koji se puno puta činio tako dalekim. Ali mislim da je to sve dio ovoga što mi radimo i moramo donositi odluke gdje nekada malo više moramo misliti na naše obitelji. Jako sam zahvalan na svemu, počevši s mojim suigračima pa sve do navijača, koji su me trpjeli i podržavali sve ovo vrijeme. Ovo su bile četiri godine gdje mi se puno toga važnoga u životu dogodilo", rekao je Mierez i nastavio:

"Bile su ovo predivne četiri godine, kako u privatnom planu tako i u sportskom. Moje kćeri su se rodile u Osijeku, sa svih strana osjetio sam ljubav koju nikad nisam mogao ni zamisliti. Hvala Bogu na svemu što je učinio za mene, pogotovo u mojoj drugoj godini ovdje, koja nije bila najbolja, ali navijači su bili ovdje za mene i podržavali me znajući da ću se ponovno ustati. Ne bih mijenjao ni za što četiri predivne godine koje sam proveo ovdje."

"Odlazim sretan jer sam iz ovog kluba, a razgovarao sam sa sportskim direktorom i stožerom, vrata su otvorena i mi ne možemo znati, jedino Bog zna postoji li dan kada bih se mogao vratiti svojoj kući, u ovaj klub", poručio je na kraju Argentinac.






Tagovi

Ramon MierezNK OsijekOsijekLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti