Davor Javorović/PIXSELL
Davor Javorović/PIXSELL

Osijek dogovorio pojačanje iz susjedstva?

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 17.05.21. | 09:35

Ovog tjedna trebao bi doći na liječničke preglede.

Amer Hiroš do kraja bi tjedna trebao postati novi igrač NK Osijeka.

Kako javljaju hrvatski i mediji iz susjedstva, veznjak Mladosti ovog bi tjedna trebao stići u Osijek na liječničke preglede. 24-godišnjeg Sarajliju se ove zime povezivalo sa Sarajevom, ali je dijete Željezničara u konačnici ipak ostao u Mladosti.

Hiroš igra na mjestu lijevog krila, a po potrebi je upotrebljiv i u sredini. Budući da mu ugovor ističe za manje od mjesec dana, u Osijek će stići kao slobodan igrač.

BiH mediji jučer su javili kako tek treba vidjeti hoće li se transfer realizirati, ali sve ide u tom smjeru da će kapetan Mladosti uskoro postati novi član bijelo-plavih.

Za nogometašima Osijeka je jedna od najboljih sezona u klupskoj povijesti. Sezonu će okončati na – za njih rekordom – drugom mjestu, s nikad više osvojenih bodova i nikad više skupljenih utakmica bez primljenog pogotka. Zanimljivo, otkako je Bjelica preuzeo Osijek, bijelo-plavi skupili su isti broj bodova kao i novi/stari prvak Dinamo, a klupska ambicija uskoro osvojiti naslov prvaka vidjelo se i po transferu Ramona Miereza koji je otkupljen od Alavesa za 2,5 milijuna eura.

Spomenimo za kraj kako Hiroš nije jedini igrač iz BiH Premijer lige koji je zanimljiv Nenadu Bjelici. Ovo ljeto u Osijeku trebalo bi biti poprilično uzbudljivo…


Tagovi

Amer HirošBiH Premier ligaBiH Premijer ligaOsijekNenad BjelicaHNL

Ostale Vijesti