Action Images via Reuters
Action Images via Reuters

Osigurani prijenosi 2. pretkola: Hajduk na MAX Sportu 1, Rijeka i Osijek kombinirano

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 19.07.24. | 14:32

Sva tri hrvatska predstavnika igraju prve utakmice u četvrtak 25. srpnja, a uzvrate sedam dana kasnije, ali u gotovo isto vrijeme

Nakon što je završeno prvo pretkolo Europske i Konferencijske lige, svoje su suparnike u drugom pretkolu saznali Rijeka i Osijek, a Hajduk je već nakon ždrijeba znao da će se sučeliti predstavniku Ovčjih Otoka. No, UEFA je u petak ujutro objavila točne termine prvih i većine uzvratnih utakmica.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Počnimo od Europske lige: Rijeka će se nadmetati s rumunjskim Corvinulom Hunedoara, prva utakmica na rasporedu je u četvrtak 25. srpnja u Sibiuu u 20 sati, uzvrat na Rujevici 1. kolovoza također u 20 sati.

Osijek će u Konferencijskoj ligi igrati protiv estonske Levadije. Prva utakmica u Opus Areni na rasporedu je 25. srpnja u 20 sati, a uzvrat u Tallinnu - što u trenutku pisanja ovog teksta nije potvrđeno - također u 20 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Budući da se ta nadmetanja igraju u isto vrijeme, doznajemo da će kombinirani prijenosi utakmica Rijeke i Osijeka bit će na MAX Sport 2 kanalu, a po jedna utakmica bit će prenošena izravno – I to besplatno! - na MAX Sportovu YouTube kanalu bez miješanja s drugom. Naknadno će nositelj prava HT odrediti koja će biti ovog, a koja sljedećeg četvrtka.

Podsjetimo da Hajduk protiv HB Torshavna, predstavnika Ovčjih Otoka, igra 25. srpnja u 21 sat na Poljudu te 1. kolovoza u 21 sat u Torshavnu. Izravni prijenosi će osim na HDTV-u biti i na MAX Sportu 1. (nl)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

HajdukHNK RijekaNK OsijekEuropska ligaKonferencijska ligaHB TórshavnLevadia TallinnCorvinul Hunedoara

Ostale Vijesti