Marko Lukunić/Pixsell
Marko Lukunić/Pixsell

Oršić oduševio, a trener mu poručio: „Dajem ti slobodu, radi ono što najbolje znaš“

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 10.09.24. | 12:47

Navodi se da će Güneş, koji je zadovoljan Oršićevim treninzima, dati hrvatskom igraču više slobode za povećanje produktivnosti na terenu

Trabzonspor se priprema za utakmicu protiv Beşiktaşa koja je na rasporedu u nedjelju, 15. rujna, u sklopu 5. kola turske Super lige.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Prema priopćenju kluba Bordo-plavih, na treningu održanom pod vodstvom trenera Şenola Güneşa, igrači su nakon zagrijavanja u dvorani odradili trening snage. Trabzonspor će nastaviti pripreme večernjim treninzima, a iako se navodi da je Güneş zadovoljan ambicioznošću i odlučnošću nogometaša, turski mediji naglašavaju da ime Mislava Oršića privlači posebnu pažnju turskog trenera.

Navodi se da će Güneş, koji je zadovoljan Oršićevim treninzima, dati hrvatskom igraču više slobode za povećanje produktivnosti na terenu.

Priča se da je trenera Şenola Güneşa posebno oduševio Mislav Oršić.

Turski mediji pišu da je iskusni trener rekao Oršiću:

"Malo si sramežljiv kad ideš naprijed, dajem ti više slobode. Igraj na terenu onako kako znaš i nemoj se ustručavati pokušati."

Oršićeva karijera je odlaskom iz Dinama doživjela velike nevolje. Mala minutaža u Southamptonu, potom odlazak u Trabzon kod Nenada Bjelice gdje se ozlijedio zbog čega ga nije bilo od ljeta 2023. do ožujka ove godine, odnosno, 231 dan ili u prevedenom propuštene 33 utakmice turskog prvoligaša. Uslijedio je mukotrpan rad kako bi se vratio u formu i pokazao da još uvijek nije otpisan. U cijelom razdoblju često su se povlačile i poveznice s Dinamom, odnosno, mogućim povratkom Oršića na Maksimir, ali to se nije ostvarilo. Sada se popularni Orša vraća u formu.

Ove je sezone četiri puta nastupio za Trabzon, ukupno skupio 235 minuta i upisao jednu asistenciju, a ako je suditi prema reakcijama trenera, dobit će sve više prilike dokazati koliko može. Moglo bi to biti korisno i Zlatku Daliću koji u reprezentaciji muku muči s krilima, a Oršić tu poziciju, posebno na lijevoj strani, sjajno popunjava.

Nekoliko dana nakon obljetnice velike pobjede Dinama nad Chelseajem u Maksimiru, u kojoj je strijelac bio upravo 'krvnik' engleskih protivnika - Oršić - možda se trebamo pripremiti za jednu novu eru nekadašnjeg Dinamova golgetera. Namjestite se... (Nedaleko od ruba šesnaesterca, s lijeve strane...) Oršić je napokon spreman za povratak u staru formu.


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

TrabzonsporBesiktasMislav Oršićturska nogometna liga

Ostale Vijesti