NK Osijek Facebook
NK Osijek Facebook

Ono što je Germanijak najavio, sada je potvrđeno: Osijekov dragulj produžio ugovor!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 29.05.24. | 17:35

Uz produženje ugovora dobio je i puno bolje uvjete.

ÙOsijekov 'wunderkind', 18-godišnji napadač Anton Matković ove je sezone debitirao u seniorskiom nogometu i 'zaludio' skaute ne samo najboljih hrvatskih klubova, koji ga više ne mogu dovesti u svoje redove, već i onih europskih. Matković je za Bijelo-plave ove sezone upisao 19 nastupa i zabio poet pogodaka. Prvijenac Dinamo u Maksimiru još tamo u studenom prošle godine, a posebno raspucan bio je ovog proljeća kada je zabio Hajduku na Poljudu, te Lokomotivi (dva) i Rijeci na Pampasu. Matković je dalje, zabio golove svim klubovima iz gornjeg doma HNL-a čime je dao naslutiti da bi mogao postati igrač za velike utakmice.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Za Matkovića su, navodno, zainteresirani brojni klubovi iz Liga petice, navodno su u Osijek već stigle ponude vrijedne između pet i sedam milijuna eura, no, kako stavri stoje Matković će još neko vrijeme ostati u Gradu na Dravi.

Germanijak je nedavno najavio kako je Osijek na pragu potpisa novog ugovora s mladim napadačem. Sada je ta informacija dobila i službenu potvrdu. Matković je imao ugovor s Osijekom do ljeta 2026., a sada ga je produžio za jednu godinu uz, dakako, znatno bolje uvjete.

Objavu produženja ugovora Osijek je objavio uz video svih pogodaka Matkovića u njihovom dresu, ali i s fotografijom na kojem Matković i Osijekov sportski direktor Jose Boto drže Matkovićev dres s brojem 2027. koji simbolizira dužinu njegovog ugovora.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

OsijekAnton MatkovićJose BotoHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti